Gość kakaku Napisano 27 Wrzesień 2009 Napisano 27 Wrzesień 2009 (edytowane) Witam! Chciałbym pokazać projekt nad którym oststnio pracuje - silnik Audi r8 V10 FSI. Oceniajcie i krytykujcie:D 3ds max + Vray render siatka Tu jeszcze jeden mały render z dalszej odległości : Edytowane 28 Wrzesień 2009 przez kakaku
Gość kakaku Napisano 29 Wrzesień 2009 Napisano 29 Wrzesień 2009 eh.... żadnej odezwy? Mały up. Wiem, że prawie nic, ale szukam szczegółowych referek mniejszych elementów silnika :)
M4rcus Napisano 29 Wrzesień 2009 Napisano 29 Wrzesień 2009 ja jak mojego morca robilem to poprostu autko odnalazlem:) w tym wypadku moze byc ciut gorzej, w ostatecznosci podpatrz na elementy innych lepszych modeli audi pokaz wiecej calosci, bez renderu, ale z viewportu
maksymilion Napisano 30 Wrzesień 2009 Napisano 30 Wrzesień 2009 jak dla mnie to jakiś mały ten silnik i skąpy ale to dopiero początek
bbandi Napisano 30 Wrzesień 2009 Napisano 30 Wrzesień 2009 Model póki co ciekawy, ale spójż na tą referke: http://meet-audi-r8.info/engines.html (to chyba nawet ta sama co w Twoim załączniku), ten silnik nie jest prostokątny tylko u góry delikatnie zaokrąglony i rozszeża się w dół w kształcie litery V i na samym końcu jeszcze się rozszeża,i wtedy wychądzą od niego te turbosprężarki logo audi zbyt wysoko, na miniaturce może tak jest ona jest jakaś dziwna:).
Gość kakaku Napisano 30 Wrzesień 2009 Napisano 30 Wrzesień 2009 M4rcus już podaje:) bbandi referka jaką podałeś to silnik V8 ja robie V10 czyli ten na dole niżej o jedno zdjęcie. http://meet-audi-r8.info/photo/audi-r8-5.2l-v10-fsi.jpg
bbandi Napisano 30 Wrzesień 2009 Napisano 30 Wrzesień 2009 A to faktycznie sorki:)...zabiegałem sie/w finale jak mniemam będzie całe autko?. P.S jestem złośliwy ale ta v10ka też tak lekko się rozszeża:).
Gość kakaku Napisano 30 Wrzesień 2009 Napisano 30 Wrzesień 2009 No może faktycznie:P Jeszcze nie wiem czy całość myślę tylko o takim zbliżeniu na silnik, ale jakbym chciał całość to w razie czego to mam cały zrobiony:)
Rekomendowane odpowiedzi