Crimson Napisano 1 Październik 2009 Napisano 1 Październik 2009 Witam. mam taki problem: jakiś czas temu zacząłem prowadzić stronke znajomego, wczesniej prowadził ją ktoś inny. stronka jest w netiz.pl. ale kiedyś dało się tam zaglądać wpisując net.pl. odkąd stronka przeszła na mnie to po wpisaniu adresu z końcówką net.pl wyskakuje google:/ nie wiem jak to zmienić, podejrzewam że to taki prezent dla mnie od wcześniejszego gościa ktory tą stronke prowadził:) wiecie może jak to zmienić?
Knysha Napisano 1 Październik 2009 Napisano 1 Październik 2009 Przekierowania domen bądź parkowanie tychże. Sprawdź do kiedy jest domena opłacona i z jakich DNSów korzysta.
Crimson Napisano 1 Październik 2009 Autor Napisano 1 Październik 2009 stroka jest opłacona do 01-09-2010. co do DNSów nie jestem pewien(zaczynam dopiero w tym siedzieć). chodzi o to?: ns1.netiz.com.pl ns2.netiz.com.pl.
Crimson Napisano 2 Październik 2009 Autor Napisano 2 Październik 2009 (edytowane) nigdzie, od początku była na netiz przypomniało mi się że kiedyś jeszcze mogłem zalogować się na home.pl. odkąd trafiła stronka w moje ręce już nie moge. Edytowane 2 Październik 2009 przez Crimson
Crimson Napisano 2 Październik 2009 Autor Napisano 2 Październik 2009 Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale jeszcze nie zostały wypełnione dane na temat osoby ktora płaci za domene.
Knysha Napisano 2 Październik 2009 Napisano 2 Październik 2009 Uzupełnij i podepnij domenę pod konkretny katalog na serwerze
Crimson Napisano 3 Październik 2009 Autor Napisano 3 Październik 2009 Uzupełniłem dane, podpiąłem wszystko, skonfigurowałem w DNS i nic:/ Już nie wiem co mam robić. pewnie zostanie ta końcówka netiz.pl. Dzięki Knysha za pomoc! Jeśli uda się jakoś rozwiązać ten problem to napisze, może ktoś będzie miał też taki problem.
Knysha Napisano 3 Październik 2009 Napisano 3 Październik 2009 Hm to dziwne. Poczekaj dla pewności 48h, aż się domena na wszystkich serwerach DNS odświeży.
Rekomendowane odpowiedzi