ultima Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 To jest moj pierwszy samochod, a dokladnie kawalek samochodu. CHciałbym wiedziec czy kieruje sie w dobrym kierunku i czy mi cos wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gollum Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 Witamy na forum, pokaż siatke bo już widze kilka błędów. Coś napewno wyjdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultima Napisano 9 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 9 Kwiecień 2004 Daje siatke, jak ccecie co s jeszcie to psizcie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 radzę zmienić temat na Pojazd 3D: Lexus LS 400, co do modelu to hmm... staraj sie nie dawac renderow z usera tylko z perspektywy bo teraz to jakos dziwnie wyglada, model jak sam widzisz jest bardzo pogiety ale pracuj dalej ps. rowniez witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 tak jak mowi Myszek bardzzzzzzo pogiety szczegulnie tyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 Ja także się zgadzam z Myszkiem ale się nie przejmuj bo mój pierwszy samochód (którego nie skończyłem) wyglądał dużo gożej niż twój (nawet nie przypominał samochodu). :] Twożąc samochód staraj się tworzyć siatke z kwadratów a nie trójkątów. Pozdro :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 9 Kwiecień 2004 Share Napisano 9 Kwiecień 2004 dach tez mocno pogiety ale widzialem duzo gorsze siatki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 Jak na pierwszą prackę to Ci znów najgorzej nieidzie. Lusterko w tej fazie modelingu jest zbyteczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 Jak na 1 to ładny. Pracuj dalej, popraw błędy i będzie dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 zmien temat, bo zaraz moderatorzy się będą czepiać :P a co do samochodu nie wypowiadam się - dopiero wstałem, jeszcze śpię... zzzz..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 pokaz siatke lowpoly to ci powiemy co zmienic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultima Napisano 10 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2004 daje siateczke, teraz pracuje nad swiatlami grillem i innymi duperelkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultima Napisano 10 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2004 daje teraz siatle lowpoly. Blagam nie zjedzcie mnie za ostro :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 Bardzo krzywy, popraw go. Ale najgorzej nie jest (czytaj: jak na pierwszy raz to mogło być gorzej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultima Napisano 10 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2004 dzieki za slowa otuchy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dynio Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 nie podoba mi się ta półka (wyżej drzwi) na której piwo można postawić ;] ... z tym elementem przypomina mi warszawę . P.s jak na pierwszy model to utrzymuje poziom , jednak w pewnych miejscach za bardzo zagęszczasz siatkę i to Cię może zgubić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 pokarz ja bardziej z tylu , bo tam widzialem duzego buga :) ale wszystko sie da naprawic, za duzo trojkatow w siatce i tak jak wspomnial jusz Kryhas staraj sie nie robic trojkatow tylko czworokaty, bo to pozniej jak nalozysz na ta siatke MeshSmooth to ci babole powstana :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 a ja poprosze o normalne kolory bo rzeczy ktore chcialem obejrzec sa ciemne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość eax Napisano 10 Kwiecień 2004 Share Napisano 10 Kwiecień 2004 ja widzialem model od tylu :P i nie przypomina lexusa, musisz lepiej ogladac bp, i sciagnij sobie troche referkow bo to naprawde malo mi przypomina ls 400, i popraw to zagienicie na masce. Ale czlowiek uczy sie na bledach dlatego mam nadzieje ze jak bedziesz( a slyszalem ze bedziesz) modelowal nastepny samochod to bedzie on lepszy, i nastepne przyslowie, praca czyni mistrza, i kolejne przez wytrwalosc do celu. To byla taka mala metafora ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 12 Kwiecień 2004 Share Napisano 12 Kwiecień 2004 co tam sie dzieje na przednich drwiach na dole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 rob go powoli patrzac czy wszystkie vertexy sa tam gdzie powinny byc. zwracaj uwage na pogiete czesci i sie wygladzaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 no duzo do poprawy duzo ale pracuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 13 Kwiecień 2004 Share Napisano 13 Kwiecień 2004 co jest po tej krytyce juz ci sie odechcialo pracowac?? please insert a new renderings!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultima Napisano 14 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2004 juz zaraz bede dawal, caly czas blem na swietach poza domem sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi