Gość ant-3d Napisano 3 Październik 2009 Napisano 3 Październik 2009 Hej Mianowicie to tak jak w temacie. Na stronkach podpinanych pod glowna za pomoca AJAXA nie dzialaja na nich javascripty. Troche pogooglowalem juz i z tego co widze to nie tylko ja mam taki problem. Niestety moje googlowania nie przyniosly mi rozwiazania tego problemu. Czy ktos umialby mi pomoc w tym? Dzieki z gory :)
Gość Gosc Napisano 3 Październik 2009 Napisano 3 Październik 2009 poczytaj sobie o ograniczeniach dostepu i zabezpieczeniach w przegladarkach wina sa rozne domeny ajaxa i strony z korej sa sserwowane nie mam sily zeby zrobic ci kilkugodzinny wyklad na ten temat, siec na pewno ci pomoze googluj
Gość ant-3d Napisano 3 Październik 2009 Napisano 3 Październik 2009 tjviking: z calym szacunkiem ale twoj post nic nie wnosi w moj problem. Jesli mozesz to podaj jakies konkretniejsze miejsca na sieci gdzie moge sie z tym zaznajomic. No i nie prosze Cie o kilkugodzinny wyklad na ten temat a nawet Ciebie nie prosze o nic. Jesli mozesz pomoc to pomoz, jesli nie to nie pisz nic. Bez urazy :) A na googlu juz siedze pare godzin i nic nie zrobilem. Wiem tylko ze ponoc mozna skorzystac z eval ale mi nie wychodzi.
Gość Gosc Napisano 3 Październik 2009 Napisano 3 Październik 2009 tjviking: z calym szacunkiem ale twoj post nic nie wnosi w moj problem. Jesli mozesz to podaj jakies konkretniejsze miejsca na sieci gdzie moge sie z tym zaznajomic. No i nie prosze Cie o kilkugodzinny wyklad na ten temat a nawet Ciebie nie prosze o nic. Jesli mozesz pomoc to pomoz, jesli nie to nie pisz nic. Bez urazy :) A na googlu juz siedze pare godzin i nic nie zrobilem. Wiem tylko ze ponoc mozna skorzystac z eval ale mi nie wychodzi. to wklej jakis kod, podaj domeny w obrebie ktorych dziala JS ajaxowy i skad sa pobierane dane jak nic nie podajesz ... nie ma ci jak pomoc
Gość Gosc Napisano 3 Październik 2009 Napisano 3 Październik 2009 wina sa rozne domeny ajaxa i strony z korej sa sserwowane poniewaz jestem prorokiem... to juz ci odpowiedzialem dlaczego nie dziala, wiec nie musisz sie pienic a jak chcesz konkretnej pomocy, sformuluj swoj problem dokladniej, zapostuj fragment kodu, podaj warunki (domeny) w jakich js jest includowany, wywolywany i skad pobierane sa dane
Gość ant-3d Napisano 3 Październik 2009 Napisano 3 Październik 2009 tjviking: ej no chlopie bez spinania sie :) ja sie przynajmnie nie pienie :) Problem rozwial sie dzieki temu ze znalazlem to http://mintajax.pl/ Moze sie komus przyda.
Rekomendowane odpowiedzi