Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej

Mianowicie to tak jak w temacie. Na stronkach podpinanych pod glowna za pomoca AJAXA nie dzialaja na nich javascripty. Troche pogooglowalem juz i z tego co widze to nie tylko ja mam taki problem. Niestety moje googlowania nie przyniosly mi rozwiazania tego problemu. Czy ktos umialby mi pomoc w tym? Dzieki z gory :)

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

poczytaj sobie o ograniczeniach dostepu i zabezpieczeniach w przegladarkach

wina sa rozne domeny ajaxa i strony z korej sa sserwowane

nie mam sily zeby zrobic ci kilkugodzinny wyklad na ten temat, siec na pewno ci pomoze

googluj

Napisano

tjviking: z calym szacunkiem ale twoj post nic nie wnosi w moj problem. Jesli mozesz to podaj jakies konkretniejsze miejsca na sieci gdzie moge sie z tym zaznajomic. No i nie prosze Cie o kilkugodzinny wyklad na ten temat a nawet Ciebie nie prosze o nic. Jesli mozesz pomoc to pomoz, jesli nie to nie pisz nic. Bez urazy :) A na googlu juz siedze pare godzin i nic nie zrobilem. Wiem tylko ze ponoc mozna skorzystac z eval ale mi nie wychodzi.

Napisano
tjviking: z calym szacunkiem ale twoj post nic nie wnosi w moj problem. Jesli mozesz to podaj jakies konkretniejsze miejsca na sieci gdzie moge sie z tym zaznajomic. No i nie prosze Cie o kilkugodzinny wyklad na ten temat a nawet Ciebie nie prosze o nic. Jesli mozesz pomoc to pomoz, jesli nie to nie pisz nic. Bez urazy :) A na googlu juz siedze pare godzin i nic nie zrobilem. Wiem tylko ze ponoc mozna skorzystac z eval ale mi nie wychodzi.

to wklej jakis kod, podaj domeny w obrebie ktorych dziala JS ajaxowy i skad sa pobierane dane

jak nic nie podajesz ... nie ma ci jak pomoc

Napisano

wina sa rozne domeny ajaxa i strony z korej sa sserwowane

poniewaz jestem prorokiem... to juz ci odpowiedzialem dlaczego nie dziala,

wiec nie musisz sie pienic

a jak chcesz konkretnej pomocy, sformuluj swoj problem dokladniej,

zapostuj fragment kodu, podaj warunki (domeny) w jakich js jest includowany,

wywolywany i skad pobierane sa dane

Napisano

tjviking: ej no chlopie bez spinania sie :) ja sie przynajmnie nie pienie :)

Problem rozwial sie dzieki temu ze znalazlem to http://mintajax.pl/ Moze sie komus przyda.