softselection Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 Witam! na zdj1 rama okienna widoczna na widokach [ATTACH]66667[/ATTACH] ale podczas edycji obiekt znika z widokow [ATTACH]66668[/ATTACH] pomocy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 F3 kliknij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
softselection Napisano 6 Październik 2009 Autor Share Napisano 6 Październik 2009 niestety nic to nie daje widok zmienia mi sie na smooth+highlight jak klikam znowu F3 mam wireframe ale jak ponownie klikne obiekt znowu znika!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
softselection Napisano 6 Październik 2009 Autor Share Napisano 6 Październik 2009 do tego dochodzi jeszcze to ze nie widze zadnych operacji ktore robie na poly w widokach, ktos mial juz moze takie cos, czy to sie przypadkiem max nie sypie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 6 Październik 2009 Share Napisano 6 Październik 2009 Nie jest to z pewnoscia normalne zachowanie. Rozumiem, ze dzieje sie to takze poza Isolate Selection? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
softselection Napisano 6 Październik 2009 Autor Share Napisano 6 Październik 2009 (edytowane) nie akurat poza Isolate Selection widzi obiekt w widokach ale mam tak zawalona scene ze ciezko cos tu modyfikowac, to jakis blad programu? Edytowane 6 Październik 2009 przez softselection Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi