fioleczek Napisano 9 Październik 2009 Napisano 9 Październik 2009 Witam. Podczas modelowania napotkałem pewien problem i nie wiem jak go ruszyć, moja praca stanęła w miejscu. Chciałbym abyście mi pomogli to rozkminić :) wymodelowałem sobie połowę docelowej sylwetki człowieka, i później zrobiłem mirror którego celem było złączenie obu połówek i domodelowanie tego połączenia, ale po prostu nie wiem jak połączyć ze sobą obie te połówki , tak wyszło po lekkim nałożeniu na siebie i dodaniu MS i oczywiście nie tak to ma wyglądać, ...
PICsell Napisano 9 Październik 2009 Napisano 9 Październik 2009 zamiast mirrora użyj modyfikatora symmetry. 1
fioleczek Napisano 9 Październik 2009 Autor Napisano 9 Październik 2009 (edytowane) sprobowałem symmetry, ale też robi w ten sam sposób, edit: takie są różnice, nieda się nic więcej wykrzesać za pomocą innego sposobu?? Edytowane 9 Październik 2009 przez fioleczek
PICsell Napisano 9 Październik 2009 Napisano 9 Październik 2009 przejrzyj tutek, spróbuj ze zwykłym boxem. Nie masz poweldowanych vertexów dlatego tak to wygląda.
fioleczek Napisano 9 Październik 2009 Autor Napisano 9 Październik 2009 dzięki, poszło, pomodyfikowałem trochę vertexy i ładnie sie scaliło :D
Rekomendowane odpowiedzi