brite Napisano 10 Kwiecień 2004 Napisano 10 Kwiecień 2004 z \"Blaszanego Bębenka\" Guntera Grassa. To jeden z wielu pomysłów, jakie mam odnośnie tego konkursu i nie wiem, czy wytrwam przy nim. Nie będę się sugerował filmową wersją Schlondorffa, zobaczymy co z tego wyjdzie. Obrazek będzie przedstawiał widok zza szyby, lub zza okularów nieszczęśnika, ktory próbował zabrać bębenek Oskarowi... Póki co, bardzo szybki szkic:
Cpt.Obvious Napisano 12 Kwiecień 2004 Napisano 12 Kwiecień 2004 O fajno moze byc, pokaz co zes z tłem nabazgrał :)
brite Napisano 12 Kwiecień 2004 Autor Napisano 12 Kwiecień 2004 tła jeszcze niet, dłuuga droga jeszcze przede mną. A wolny czas świąteczny się już kończy... :(
leander Napisano 15 Kwiecień 2004 Napisano 15 Kwiecień 2004 Mi się najbardziej podoba \"bardzo szybki szkic\" na samej górze. \"Blaszanego Bębenka\" nie czytalem i nie wiem jaki efekt chcesz uzyskac, ale ta pierwsza odslona ma w sobie niezlego powera. Duzo niepokoju i jakiejs agresji. Dalsze prace juz bardziej uspokojone, ale licze, ze koncowa wersja też \"przemówi\" :)
tirex Napisano 16 Kwiecień 2004 Napisano 16 Kwiecień 2004 Pomysł z bohaterem trafiony, a i \"pękające okulary\" świetne. Choć przesłanie może być też inne - praca przedstawia pękające lustro, a więc każdy z nas ma swój bębenek i sami wchodzimy sobie w drogę.
Cpt.Obvious Napisano 17 Kwiecień 2004 Napisano 17 Kwiecień 2004 Szkoda pierwszego conceptu ale i tak wygląda to bardzo dobrze :) Brakuje mi jakiegos elementu który dodałby więcej dynamiki do rysunku.
Ufooox Napisano 18 Kwiecień 2004 Napisano 18 Kwiecień 2004 A mnie to sie jakos srednio podoba... ale nie jest zle pracuj dalej...
Rekomendowane odpowiedzi