len_art Napisano 13 Październik 2009 Share Napisano 13 Październik 2009 Cześć jak niektórzy pewnie mogą skojarzyć, sprzedaje to co udało mi się wygrać na tym forum :) Nie pracuje w pakiecie Corel toteż pudełko leży na biurku zafoliowane i się kuży, komuś na pewno się przyda...klucz i licencja jest w środku, przynajmniej tak mi się zdaje bo nie otwierałem pudełka. No to troche danych technicznych: Nowe, w zafoliowanym pudełku oryginalne oprogramowanie CorelDRAW GRAPHICS SUITE X4 To nie jest upgrade czy wersja edukacyjna, tylko pełna wersja do użytku komercyjnego. Symbol: CDGSX4CZPLPC Producent: Corel Typ Licencji: Komercyjna Wersja językowa: Polska-czeska ! Platforma: Windows XP, Vista Ważność licencji: dożywotnia, komercyjna W 100% oryginalny i legalny. . Na specjalną prośbę prześle mailem zdjęcie dokumentu odbioru przesyłki kurierskiej w którym widnieje deklaracja wartości produktu na kwotę 2000zł. moja propozycja to 1500 zł mam nadzieje że komus sie przyda... jakby co pisać na maila [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi