indian Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Witam. Od pewnego czasu, po pewnym czasie użytkowania max'a, po przełączeniu na edyjcę wertexów, one znikają, oczywiście mogę je zaznaczać, i przemieszczać lecz ich niewidać: JAKIEŚ POMYSŁY? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Może o to chodzi? http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=58928 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 19 Październik 2009 Autor Share Napisano 19 Październik 2009 niezupełnie o to chodzi. Mr_SAN miał inny problem "przy zaznaczeniu vertexu lub nawet samego obiektu widok jakby obraca mi się o 180 stopni." a u mnie chodzi o to że w ogóle nie widzę wertexów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_m Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 A to? wyłączenie opcji show vertices as dots w customize/preferences/viewports 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Hej, łącze sie w bólu, moge tylko powiedzieć ze mi pomagał zawsze restart maxa :/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 19 Październik 2009 Autor Share Napisano 19 Październik 2009 adam_m sprawdzałem to na początku, również bez skutku. to to tylko restart, dzięki za zainteresowanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi