Gość natnat62 Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 czesc!Jestem poczatkujacym uzytkowniem 3dmaxa i mam problem bo przypadkiem musialam poprzestawiac cos w ustawieniach.Wczesniej moglam poruszac obiektami wedlug osi x,y,z czyli normalnie a teraz wogole wersor sie nie podswietla na odpowiednio czerwony,zielony i niebieski i przy poruszaniu obiektem jezdzi on w kazda strone.... ktos mial taki przypadek?mozna to odkrecic?bylabym wdzieczna bo spedza mi to sen z powiek i wyyyyyyydluza prace i wogole namieszalam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 zapoznaj się z działem FAQ na forum: http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 nie wiem ale jak znam, życie po prostu jest problem - napiszę o tym na forum. czasy gdzie korzystało się z helpa programu mijają bezpowrotnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi