Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Kto z szanownych forumowiczów gra na gitarze?

Kto z Wrocławia?

Kto był w ubiegłym roku 10 maja na wrocławskim rynku ten wie o czym mówie! Niesamowite przeżycie, 588 gitar, Hendrixowskie \"Hey Joe\" - wrażenia nie do opisania...

Kto wybiera się w tym roku? Najpierw sobota 1 maja - próba generalna i pierwszomajowy pochód gitarowy, a potem 8 maja próba bicia rekordu. Trzeba odebrać rekord amerykanom, którzy zmobilizowali siły liczące przeszło 1500 guitarmanów!

Tak więc gitara w dłoń i do dzieła!

Kto z forumowiczów idzie? Nawet popatrzeć, chociaż lepiej grać :D

Strona www (opis projektu, akordy, galerie,mp3): http://cichonski.art.pl/guinness2

Nagranie, jak było w ubiegłym roku (!polecam!): mp3

Galeria (jak było poprzednio): zdjęcia

Pozdrawiam i zapraszam wszystkich gitarzystów

Monster

P.S. Na stronce rekordu w dziale historia, jak jest ostatnie zdjęcie - ta granatowa gitarka w centrum, na pierwszym planie to moja :D (ta długa ręka też nawet)

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jaaaa byłem,

zapierło dech w piersiach...łzy w oczach...coś pięknego....poprostu trzeba to przezyć....jeszcze widok 600 gitzrzystów z gitarami w górze....coś wspaniałego...

Napisano

Ja byłem :D Odjaaaaaaaaaazd

Kulałem się z gitarką przez całą polskę :)

Napisano
  • Autor

Heh ja \"kulałem\" sie z piecykiem 100W (mniejszego nie mam) - 26 kg - i gitarka przez caly rynek...

Ale i tak uwazam ze byl Odjaaaaaaaaaaazd!

Keep on rockin\'

Napisano
  • Autor

Powiedziałem o tym na forum, zeby wiecej ludzi zalapac i odebrac Epiphone\'owi rekord. MA BYC 2000 JAK NIC! To rozkaz! Heh...

No moze nie koniecznie userow forum, ale pokazcie sie z gitarkami. Hey Joe naprawde kazdy da rade zagrac..

Napisano
music269.gif Niezły czad :)) Rynek duży, na pewno się zmieści ze 2 tysiące gitar :) yeah yeah, I shot my lady down :)