Napisano 13 Kwiecień 200420 l Kto z szanownych forumowiczów gra na gitarze? Kto z Wrocławia? Kto był w ubiegłym roku 10 maja na wrocławskim rynku ten wie o czym mówie! Niesamowite przeżycie, 588 gitar, Hendrixowskie \"Hey Joe\" - wrażenia nie do opisania... Kto wybiera się w tym roku? Najpierw sobota 1 maja - próba generalna i pierwszomajowy pochód gitarowy, a potem 8 maja próba bicia rekordu. Trzeba odebrać rekord amerykanom, którzy zmobilizowali siły liczące przeszło 1500 guitarmanów! Tak więc gitara w dłoń i do dzieła! Kto z forumowiczów idzie? Nawet popatrzeć, chociaż lepiej grać :D Strona www (opis projektu, akordy, galerie,mp3): http://cichonski.art.pl/guinness2 Nagranie, jak było w ubiegłym roku (!polecam!): mp3 Galeria (jak było poprzednio): zdjęcia Pozdrawiam i zapraszam wszystkich gitarzystów Monster P.S. Na stronce rekordu w dziale historia, jak jest ostatnie zdjęcie - ta granatowa gitarka w centrum, na pierwszym planie to moja :D (ta długa ręka też nawet)
Napisano 13 Kwiecień 200420 l Jaaaa byłem, zapierło dech w piersiach...łzy w oczach...coś pięknego....poprostu trzeba to przezyć....jeszcze widok 600 gitzrzystów z gitarami w górze....coś wspaniałego...
Napisano 13 Kwiecień 200420 l Autor Heh ja \"kulałem\" sie z piecykiem 100W (mniejszego nie mam) - 26 kg - i gitarka przez caly rynek... Ale i tak uwazam ze byl Odjaaaaaaaaaaazd! Keep on rockin\'
Napisano 13 Kwiecień 200420 l Autor Powiedziałem o tym na forum, zeby wiecej ludzi zalapac i odebrac Epiphone\'owi rekord. MA BYC 2000 JAK NIC! To rozkaz! Heh... No moze nie koniecznie userow forum, ale pokazcie sie z gitarkami. Hey Joe naprawde kazdy da rade zagrac..
Napisano 13 Kwiecień 200420 l Niezły czad :)) Rynek duży, na pewno się zmieści ze 2 tysiące gitar :) yeah yeah, I shot my lady down :)