Gość maskapl Napisano 14 Kwiecień 2004 Napisano 14 Kwiecień 2004 posiadam 3ds max 6 i mam ogromny problem,po instalacji maxa działał bez problemu po restarcie wina wyskakuje błąd,po iwelu poszukiwaniach doszełem ze to wina pluginów a dokładniej-jak usunę z folderu maxa folder plugins maxa włącza się normalnie bez problemu,ale nie mam pluginów więc praca na marne. Proszę o pomoc,z góry dzięki
Gość maskapl Napisano 14 Kwiecień 2004 Napisano 14 Kwiecień 2004 z tego co próbowałem to natrafiałem na pluginy które powodują proble,czyli chyba wszystki,więc sądzę ze powód leezy gdzie indziej ;/
Dor Napisano 14 Kwiecień 2004 Napisano 14 Kwiecień 2004 Zawsze przy ładowaniu Max\'a jest na dole napisane który plug się w tej chwili ładuje, spróbój zobaczyć przy którym plugu wyskakuje błąd. Albo alternatywna wersja: Przenieś zawartość katalogu plugin gdzieś indziej. Wklejaj z powrotem po 2-3 pliki pluginów i próbój włączać Max\'a. Zobaczysz po włożeniu którego plugina Max będzie źle działał. Ściągnij może też Service Pack\'a - może coś to da Powodzenia
Gość maskapl Napisano 14 Kwiecień 2004 Napisano 14 Kwiecień 2004 No i po cięzkiej próbie doszedłem do tego ze oto te wtyczki powodują blędy po ich usunięciu max działa: rctutility.dlu,rctmotor.dlu,rctplane.dlo,rctspring.dlo,rct_constraints.dlo,rct_dashpots.dlo,rct_fmvcloth.dlo,rct_fmvdefmesh.dlo, Pytanie kolejne co może byc powodem błędówi za co są odpowiedzialne te wtyczki. Dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi