kowal1916 Napisano 14 Listopad 2009 Share Napisano 14 Listopad 2009 Witam, Jest ktos w stanie polecic naprawde dobre i sprawdzone kursy 3ds maxa,chodzi mi o cos naprawde dobrego, posiadam juz calkiem spore rozeznanie w maxie,sporo przebytych tutkow ale chcialbym aby ktos kto sie zna na rzeczy przekazal troche konkretnej i u porzadkowanej wiedzy. .lokalizacja najlepiej warszawa-bialystok pozdrawiam i z gory dzieki za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebx Napisano 15 Listopad 2009 Share Napisano 15 Listopad 2009 Tutaj jest ciekawy kurs od samego poczatku maxa do bardziej zaawansowanych rzeczy http://www.edenet.pl/artykuly/artykuly-4.html polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KeNet1 Napisano 15 Listopad 2009 Share Napisano 15 Listopad 2009 Witam, ja polecam ten kursik Introduction to 3ds Max: Tools and Workflow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 15 Listopad 2009 Share Napisano 15 Listopad 2009 ucz się sam, zaoszczędzisz kasę i dojazdy po prostu ściągaj ściągaj videotutoriale, kup sobie konto na rapidshare i dobre łączę internetowe to się bardziej opłaca niż kursy takie jest moje zdanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi