Gość kieraseee Napisano 14 Listopad 2009 Share Napisano 14 Listopad 2009 mam prblem z dodaniem bitmapy robie to w sposób następujący wciskam plane rysuje prostokąt lub kwadrat wciskam przycisk material editor i są kuleczki na jedną z nich dodaje bitmape z jakiejś przykładowej lokalizacji kuleczka zmienia mi się w "to co dodałem" ale jak przeciągam ją do projektu to robi się szarość i jaj niema w projekcie na planie co robie źle sorki za taki banał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 14 Listopad 2009 Share Napisano 14 Listopad 2009 Hej, nie sorki tylko F1 w maxie (bo zakładam ze w tym próbujesz) i wyszukaj sobie "UWV mapping" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 14 Listopad 2009 Share Napisano 14 Listopad 2009 kliknij: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kieraseee Napisano 15 Listopad 2009 Share Napisano 15 Listopad 2009 szukałem w pomocy F1 (maksa) i nic mi to nie dało może ten plik którego chce użyć ma zły typ a jest to jpg. ciągle szarość a jeśli użyje standardowej tekstury to nakłada się bez problemu indian - to nie pomogło jak przeciągam teksture z kuleczki to jest szarość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebx Napisano 15 Listopad 2009 Share Napisano 15 Listopad 2009 Kliknij material editor na ikonke show standard map in viewport(maly box) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kieraseee Napisano 15 Listopad 2009 Share Napisano 15 Listopad 2009 dało rade dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 15 Listopad 2009 Share Napisano 15 Listopad 2009 jakto nie pomogło, przecież ten guzik to (show standard map in viewport) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi