Gość kakaku Napisano 21 Listopad 2009 Share Napisano 21 Listopad 2009 Elo! Spotkał się ktoś z czymś takim? Robie właśnie samochód i tylko w tym pliku mam taką sytuacje. Często gdy klikam na jakis objekt i wchodzę w zakładkę Modifier wywala mi błąd Application Error. Zapiuje mi w autoback i tyle. I tak w kółko. Wcześniej miałem (w tym samym pliku) ten sam problem z innym objektem. Zrobiłem go na nowo i chodziło ok, ale w końcu dojde do tego że cały samochód od nowa będę robił... Problem dotyczy tylko zakładki Modifier, we wszystkie inne mode wejść mając zaznaczony dany objekt. PS. pracuje w maxie 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLIK Napisano 21 Listopad 2009 Share Napisano 21 Listopad 2009 poinstalowałeś wszystkie hotfixy i sp dostepne na stronie autodesku? kolega mial problem podobny, coprawda na maxie 2009 i pomogło zainstalowanie sp. Tu masz link do servicepacków http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/index?siteID=123112&id=2334435&linkID=9241178#section4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi