Gość calcom x Napisano 22 Listopad 2009 Share Napisano 22 Listopad 2009 Witam Zdaje sobie sprawę że temat był poruszany kilkanaście razy na forum, ale jest tyle rozbieżnych informacji że zadam jeszcze raz pytanie związane z problemem pamięci w systemach 32bit. Przy większych scenach wysypuje się max i chciałbym użyć switcha 3gb, ale nie wiem w jakiej formie go wpisać (podobno złe wpisanie grozi uszkodzeniem systemu). Mam xp sp3 32bit i taki tekst: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimer A takie znalazłem na forum: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional 3GB" /noexecute=optin /fastdetect /3gb multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional 3GB Switch" /noexecute=optin /fastdetect /3GB multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(3)\WINDOWS="XP Prof" /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimer /3GB dodam że w systemie wykrywane jest 3,1GB pamięci, a wysypuje się przy ok 2GB z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi