malin90 Napisano 24 Listopad 2009 Share Napisano 24 Listopad 2009 Witam Mam problem, otóż kiedy robiłem sobie animację w 3d maxie w pewnej chwili coś mnie podkusiło i zacząłem bawić się światłem. Dodałem (już nie pamiętam jaki obiekt "spot" albo "omni") wyskoczył komunikat który nie przeczytałem (standardowo nacisnąłem ok) wiem że źle zrobiłem ;/ od tej chwili przy renderowaniu mam problem z kolorami są takie "wypłowiałe". Cofanie nic nie daje a ja nie za dobrze znam się na tym programie. Proszę pomóżcie. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. J Napisano 24 Listopad 2009 Share Napisano 24 Listopad 2009 File - Reset Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malin90 Napisano 24 Listopad 2009 Autor Share Napisano 24 Listopad 2009 Zrobiłem inaczej, żeby nie robić wszystkiego od początku to zapisałem zmiany, zresetowałem scenę i zimportowałem zapisaną wcześniej animację do nowej sceny, kolory są jak trzeba ;) Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi