Napisano 3 Grudzień 200915 l pokazana wczoraj mi przez brata animacja juz dosyc znana choc na forum jescze jej nie widzialem, dzieje z zycia nosorozca: zycze milego ogladania, moze kogos zainspiruje do rownie chorych animacji ^^: - I czesc - II czesc - III czesc co do czworki nie moglem znalesc polskiej wersji :D
Napisano 3 Grudzień 200915 l gdy smerfy jeszcze nie leciały w telewizji hitem był mis Puchatek bolek itd . już wtedy mi sie nie podobały takie animacje . Wg. mnie to g...ó...o się takie coś ogląda , ale to moje zdanie . :)
Napisano 4 Grudzień 200915 l Autor ehh ^^ no kazdy ma swoje zdanie :D mnie sie tam zabojczo takie cos podoba :D znacie moze cos podobnego?
Napisano 4 Grudzień 200915 l Technicznie to jest słabe. ALE Mi osobiście się bardzo podoba przez swój absurdalny humor i klimat. To jest kultowa animacja obok Salad Finger'a oczywiście. Pozdro
Napisano 4 Grudzień 200915 l tak tak... dość popularna. kiedyś się naśmiałem z tego. tymczasem to jednorożec, a nie nosorożec :P candy mountain charlie! yeah... yeah... charlie! ;]
Napisano 8 Grudzień 200915 l Autor xD... no mi tak samo nie chodzi o podejscie od sprawy technicznej tylko ... o sam klimat. Niby wszystko takie latwe ale prawde mowiac ciezko taką prostotę uzyskac a zarazem tak rozsmieszyc widza xD... fajnie ze wam tez sie podoba nic tylko czekac na nastepne odcinki ^^
Napisano 8 Grudzień 200915 l tu treść jest tak mocna ze nie trzeba nadrabiać forma ;) ps. mialem kiedys na budziku ustawione, wake up charlie, wake up :D