kannu Napisano 6 Grudzień 2009 Napisano 6 Grudzień 2009 serwus :) czy studencki max ma cata ? Zrozumiałem , ze od jakiegos czasu kupując zwykłego , komercyjnego maxa dostajemy te CAT-a - z tym , że on chyba nie jest wbudowany na stałe, tylko trzeba go doinstaowywać . Czy tak samo jest w maxie studenckim ? Orientuje się ktos ? pozdrawiam i życzę powodzenia :)
el_presidente Napisano 6 Grudzień 2009 Napisano 6 Grudzień 2009 CAT był dostępny dla posiadaczy subskrypcji, do pobrania ze strony. Wersja studencka nie ma takiej opcji.
kannu Napisano 6 Grudzień 2009 Autor Napisano 6 Grudzień 2009 serwus :) el_prresiden_te : a czy jak sobie wykupię subskrypcję do studenckiego macxa to bede miec cata ? pozdrawiam i zyczę powodezenia :)
el_presidente Napisano 10 Grudzień 2009 Napisano 10 Grudzień 2009 do studenckiej wersji nie możesz wykupić subskrypcji
kannu Napisano 11 Grudzień 2009 Autor Napisano 11 Grudzień 2009 serwus :) po pierwsze jestem przekonany że widziałęm subskrypje do studenckiej ( w cenniku widziałem) , a po drugei - skoro to jest pakiet wazny 61 miesiecy , to byłoby absurdem udupianie studenta na 5 lat ze starym ,nieaktualnym softem - to przecież epoka. pozdrawiam i zyczę powodzenia :)
Gość User190 Napisano 12 Grudzień 2009 Napisano 12 Grudzień 2009 Jest subskrypcja do wersji studenckiej z tego, co widzę :)
el_presidente Napisano 13 Grudzień 2009 Napisano 13 Grudzień 2009 Może coś się zmieniło od czasu kiedy kupowałem, ale ja przynajmniej nie widzę takiej opcji. Dajcie link proszę.
the_fgdf Napisano 13 Grudzień 2009 Napisano 13 Grudzień 2009 Jeśli masz subskrypcję to jest w dziele downloads. A warto bo CAT rządzi.
Rekomendowane odpowiedzi