Napisano 6 Grudzień 200915 l serwus :) czy studencki max ma cata ? Zrozumiałem , ze od jakiegos czasu kupując zwykłego , komercyjnego maxa dostajemy te CAT-a - z tym , że on chyba nie jest wbudowany na stałe, tylko trzeba go doinstaowywać . Czy tak samo jest w maxie studenckim ? Orientuje się ktos ? pozdrawiam i życzę powodzenia :)
Napisano 6 Grudzień 200915 l CAT był dostępny dla posiadaczy subskrypcji, do pobrania ze strony. Wersja studencka nie ma takiej opcji.
Napisano 6 Grudzień 200915 l Autor serwus :) el_prresiden_te : a czy jak sobie wykupię subskrypcję do studenckiego macxa to bede miec cata ? pozdrawiam i zyczę powodezenia :)
Napisano 11 Grudzień 200915 l Autor serwus :) po pierwsze jestem przekonany że widziałęm subskrypje do studenckiej ( w cenniku widziałem) , a po drugei - skoro to jest pakiet wazny 61 miesiecy , to byłoby absurdem udupianie studenta na 5 lat ze starym ,nieaktualnym softem - to przecież epoka. pozdrawiam i zyczę powodzenia :)
Napisano 13 Grudzień 200915 l Może coś się zmieniło od czasu kiedy kupowałem, ale ja przynajmniej nie widzę takiej opcji. Dajcie link proszę.
Napisano 13 Grudzień 200915 l Jeśli masz subskrypcję to jest w dziele downloads. A warto bo CAT rządzi.