Yen-lo-Wang Napisano 8 Grudzień 2009 Napisano 8 Grudzień 2009 (edytowane) Witam, Jako że jestem nowy na tym forum chciałbym się przywitać ... witam ;) Od jakiegoś czasu bawię się interiorami. Chciałbym poprosić znawców tematu o jakieś porady / dobre tutoriale o postprodukcji interiorów(tak to się nazywa?). Chodzi mi głównie o przerabianie rendera w photoshopie. Czy są jakieś tutoriale ewentualnie jakieś "stałe" operacje jakie powinno się przeprowadzić w photoshopie aby mój czysty render przerodził się w coś co przypomina rzeczywistość w większym stopniu ? Aby uniknąć stwierdzeń typu "użyj opcji szukaj" napisze że użyłem tej opcji ale nie było tam nic co by dostarczyło odpowiedzi na moje pytanko(może szukałem pod niewłaściwą "nazwą"). Pozdrawiam. Edytowane 9 Grudzień 2009 przez piotrek Ocenzurowano.
indian Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 może pomoże: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=49201
Yen-lo-Wang Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Napisano 9 Grudzień 2009 Wielkie dzięki za pomoc(totorial pobrałem ale jeszcze nie przejrzałem) i przepraszam za słówko, którego użyłem a nie powinienem :confused: .
Rekomendowane odpowiedzi