heaven Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 witam. chce kupic tablet do 400 zlotych. bedzie to moj pierwszy tablet i chcialbym go kupic najpozniej jutro. mam do wyboru: -Bamboo A6 pen & touch -Bamboo Fun A6 pen & touch nie wiem czym sie roznia te wersje procz wygladem. prosze o pomoc i z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iwan Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 Witam. Akurat wczoraj siedziałem nad tym samym problemem :) , więc podrzucę linka: http://www.wacom.eu/index2.asp?pid=294&lang=en&spid=15. Wychodzi na to, że tylko dołączanym softem - ArtRage + PS Elements w wersji Fun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 jak nie kupiles to bierz a6 pen bez touch. wiekszy obszar roboczy i ten touch nie jest ponoc taki super. no i taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi