Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

No zebrałem się na założenie własnej teczki, od początku zarejestrowania się na forum przeglądałem sobie wasze teczki i w tym czasie tworzyłem swoje dzieło;] Chciałem żeby wyglądało jak nejlepiej ale sam nie wiem co z tego wyszło. lookajcie

herkulesresize.jpg

Piszcie co jest nie tak, mam nadzieję że to zniosę... :D

Jak włączyć sobie taką miniaturkę obok wątku?

Edytowane przez r0gal

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

jeszcze trochę amatorszczyzny

z tutoriala

lodyt.jpg

speed

turokk.jpg

praca na speedpainting

xxxej.jpg

Napisano

w pracy z pegazem razi strasznie anatomia tego herosa, na brzuchu ma doslownie kaloryfer, taki lazienkowy bedac bardziej akuratnym.

Jesli chodzi o mnei to powinienes zdecydowanie bardziej zmieszac kolory bo teraz widac paskudne cyfrowe pociagniecia pedzla, i z doswiadczenia wiem ze nie uzywesz tego okraglaka, o ktorym mowa ;)

Definitywnie etz musisz popracowac nad kontrastami, zarowno tymi w kolorach jak i w walorze. Robisz typowy podstawowy blad i walisz piekielna czerna w cienie. Jesli chodzi zas o definicje speedpaintu, spojrz w dzial o tej samej nazwie na maxie i przyjzyj sie pracom Leszka_Leni wygrzeb tez z tlumu prcae Mant-Raza czy Bigleboskiego.

Z pozytywow, poki co moge powiedziec, ze leb konia jest dosc przekonywujacy, ciezko pracuj a beda z ciebie ludzie :)

Napisano
a czego nauczyłeś się malując gościa w arafatce?

nie musiał się niczego nauczyć, może malował 4 FUN - to też ważne, od czasu do czasu. Pzdr =]

Napisano
a czego nauczyłeś się malując gościa w arafatce?

dużo anatomii i dużo brył przed Tobą;)

Hmm, obycia z tabletem, jak wygladaja jaszczurki, gamy barw pustyni, nie uzyl czerni do sciemniania ani bieli do rozjasniania tam gdzie niepowinien , nie chce wymieniac dalej ;)

Nawet walenie fejkow czgos zawsze uczy, po dluzszym czasie gdy czlowiek siadzie i bedzie chcial narysowac cos samemu, i ni hu hu mu nie wyjdzie, bedzie wiedzial ze zmarnowal czas i wezmie sie do pracy. Pamietaj na bledach sie uczymy. Ten ich nie popelnia, kto nic nie robi. Ale oczywiscie Khaz ma w tym duzo racji, dziubaj z natury poki co.