r0gal Napisano 20 Grudzień 2009 Napisano 20 Grudzień 2009 (edytowane) No zebrałem się na założenie własnej teczki, od początku zarejestrowania się na forum przeglądałem sobie wasze teczki i w tym czasie tworzyłem swoje dzieło;] Chciałem żeby wyglądało jak nejlepiej ale sam nie wiem co z tego wyszło. lookajcie Piszcie co jest nie tak, mam nadzieję że to zniosę... :D Jak włączyć sobie taką miniaturkę obok wątku? Edytowane 10 Styczeń 2010 przez r0gal
r0gal Napisano 10 Styczeń 2010 Autor Napisano 10 Styczeń 2010 jeszcze trochę amatorszczyzny z tutoriala speed praca na speedpainting
ICE Napisano 10 Styczeń 2010 Napisano 10 Styczeń 2010 w pracy z pegazem razi strasznie anatomia tego herosa, na brzuchu ma doslownie kaloryfer, taki lazienkowy bedac bardziej akuratnym. Jesli chodzi o mnei to powinienes zdecydowanie bardziej zmieszac kolory bo teraz widac paskudne cyfrowe pociagniecia pedzla, i z doswiadczenia wiem ze nie uzywesz tego okraglaka, o ktorym mowa ;) Definitywnie etz musisz popracowac nad kontrastami, zarowno tymi w kolorach jak i w walorze. Robisz typowy podstawowy blad i walisz piekielna czerna w cienie. Jesli chodzi zas o definicje speedpaintu, spojrz w dzial o tej samej nazwie na maxie i przyjzyj sie pracom Leszka_Leni wygrzeb tez z tlumu prcae Mant-Raza czy Bigleboskiego. Z pozytywow, poki co moge powiedziec, ze leb konia jest dosc przekonywujacy, ciezko pracuj a beda z ciebie ludzie :)
r0gal Napisano 17 Styczeń 2010 Autor Napisano 17 Styczeń 2010 Coś powoli mi idzie... Wrzucam pracke, tak na szybko namalowana ani krzty czarnego koloru przerysowałem ze zdjęcia ale nie odrysowałem. link do zdjecia http://gfx.filmweb.pl/ph/69/84/416984/136703.1.jpg chyba niepotrzebnie dodałem mu te kreski na chustce.
KhazadThard Napisano 18 Styczeń 2010 Napisano 18 Styczeń 2010 a czego nauczyłeś się malując gościa w arafatce? dużo anatomii i dużo brył przed Tobą;)
emmilius Napisano 18 Styczeń 2010 Napisano 18 Styczeń 2010 a czego nauczyłeś się malując gościa w arafatce? nie musiał się niczego nauczyć, może malował 4 FUN - to też ważne, od czasu do czasu. Pzdr =]
ICE Napisano 18 Styczeń 2010 Napisano 18 Styczeń 2010 a czego nauczyłeś się malując gościa w arafatce? dużo anatomii i dużo brył przed Tobą;) Hmm, obycia z tabletem, jak wygladaja jaszczurki, gamy barw pustyni, nie uzyl czerni do sciemniania ani bieli do rozjasniania tam gdzie niepowinien , nie chce wymieniac dalej ;) Nawet walenie fejkow czgos zawsze uczy, po dluzszym czasie gdy czlowiek siadzie i bedzie chcial narysowac cos samemu, i ni hu hu mu nie wyjdzie, bedzie wiedzial ze zmarnowal czas i wezmie sie do pracy. Pamietaj na bledach sie uczymy. Ten ich nie popelnia, kto nic nie robi. Ale oczywiscie Khaz ma w tym duzo racji, dziubaj z natury poki co.
Rekomendowane odpowiedzi