kandi Napisano 21 Grudzień 2009 Napisano 21 Grudzień 2009 witam, zainstalowalam niedawno nowa wersje maxa na win7 (bootcamp na mac os 10.6), zakupilam tez licencje do v-ray'a, otrzymalam pendrive'a (zakup na procad.pl) i nic poza tym. rozumiem ze to tak wyglada, ale tak na marginesie mogliby jakas mala instrukcje chociaz dolaczyc;/ nie kazdy uzytkownik maxa jest genialnym informatykiem. wyczytalam ze mam sobie v-raya sciagnac ze strony, akle nie wiem jak to sie dzieje ze tam nie ma w dziale download mojej wersji 1.54;/ no wiec sciagnelam tak jak dotychczas.. rapid itp... zaistalowalam, podlaczylam pena i super, wszystko dzialalo.. ale muzislam z pewnych wzgledow przeinstalowac winde, a wiec i maxa i v-ray'a, no i teraz po instalacji i podlaczeniu pena juz nie ma vraya w zakladkach maxa (ustawilam jako domyslny), teraz znowu przed uruchomieniem pliku maxa musze klikac ikonke "launch v-ray license server" moze ktos bedzie umial wytlumaczyc mi jak to zrobilam za pierwszym razem, ze wszystko dzialalo tylko po podlaczeniu pena? :-) bede b.wdzieczna, pozd. kandi
Pavulon 13 Napisano 21 Grudzień 2009 Napisano 21 Grudzień 2009 Najprościej zadzwon do nich...pokieruja Cię telefonicznie, badz zdalnie. U mnie robili to w 10 min - wszytsko działa.
Pavulon 13 Napisano 21 Grudzień 2009 Napisano 21 Grudzień 2009 ps. instrukcja instalacji jest na stronie Chaos Group - jak zainstalowac
zdeno Napisano 21 Grudzień 2009 Napisano 21 Grudzień 2009 musisz wleźć w start - programy - vray (albo nie wiem gdzie to jest w win7) i wdusić ikonkę REGISTER vray license serwer - wtedy on wrzuci wpis do rejestru i będzie uruchamiany w tle bez Twojej wiedzy
kandi Napisano 28 Grudzień 2009 Autor Napisano 28 Grudzień 2009 tak, dziekuje:-) nawet nie wiem ze poprzednio to wcisnelam;p baaaardzo dziekuje za pomoc :-)
zdeno Napisano 28 Grudzień 2009 Napisano 28 Grudzień 2009 lux malina ! ;) fajnie jak ktoś podziękuje :D
Rekomendowane odpowiedzi