Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam,

zainstalowalam niedawno nowa wersje maxa na win7 (bootcamp na mac os 10.6), zakupilam tez licencje do v-ray'a, otrzymalam pendrive'a (zakup na procad.pl) i nic poza tym. rozumiem ze to tak wyglada, ale tak na marginesie mogliby jakas mala instrukcje chociaz dolaczyc;/ nie kazdy uzytkownik maxa jest genialnym informatykiem.

wyczytalam ze mam sobie v-raya sciagnac ze strony, akle nie wiem jak to sie dzieje ze tam nie ma w dziale download mojej wersji 1.54;/

no wiec sciagnelam tak jak dotychczas.. rapid itp...

zaistalowalam, podlaczylam pena i super, wszystko dzialalo..

ale muzislam z pewnych wzgledow przeinstalowac winde, a wiec i maxa i v-ray'a, no i teraz po instalacji i podlaczeniu pena juz nie ma vraya w zakladkach maxa (ustawilam jako domyslny), teraz znowu przed uruchomieniem pliku maxa musze klikac ikonke "launch v-ray license server"

moze ktos bedzie umial wytlumaczyc mi jak to zrobilam za pierwszym razem, ze wszystko dzialalo tylko po podlaczeniu pena? :-)

bede b.wdzieczna,

pozd.

kandi

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Najprościej zadzwon do nich...pokieruja Cię telefonicznie, badz zdalnie.

U mnie robili to w 10 min - wszytsko działa.

Napisano

musisz wleźć w start - programy - vray (albo nie wiem gdzie to jest w win7) i wdusić ikonkę REGISTER vray license serwer - wtedy on wrzuci wpis do rejestru i będzie uruchamiany w tle bez Twojej wiedzy

Napisano
  • Autor

tak, dziekuje:-) nawet nie wiem ze poprzednio to wcisnelam;p baaaardzo dziekuje za pomoc :-)