Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

sluchajcie mam prosbe a mianowicie...modeluje sobie stateczek kosmiczny...cos ala ten co jezdzil po ksiezycu...ale za chiny nie wiem jak kola zrobi...potrzebne mi sa jakies rysunki...byleby dokladne bo musze ostro odwzorowac szczeguliki.

I tu moja prosba czy ktos przypadkiem nie ma takich kuleczek ? Patrzylem na roznych stronach z blue printami ale nie bylo...a zdiecia z lotow kosmicznych w tym te pojazdy to sa malowidoczne wiec czy ma ktos jakies zdiecia/rzuty...cokolwiek co by mialo szczeguly..help :(

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 4,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

k.jansen --> moze to rysunki nie sa ale da sie wziasc z tego kulko ktorego szukalem :)...thx

Napisano
  • Autor

Aha...jesli ktos ma inne stronki/rysunki...cokolwiek to tez niech zapoda :D:D

Napisano

Wydaje mi się że Twój pomysł jest taki sobie. Obecnie na mało kim robi wrażenie perfekcyjne odwzorowanie jakiegoś obiektu. Lepiej sam wymyśl koła ( a najlepiej cały pojazd-spójrz np na prace niejakiego Douga Chianga-chyba znasz pana :) ).

Ale jezeli jesteś uparty na odtworzenie tego pojazdu to może to ci pomoże:

http://www.pbs.org/wgbh/nova/tothemoon/explore.html

Napisano

Sorry za link. Na stronie na którą wejdziesz, na górze w search wpisz MOON i wybierz drugi link lub poszukaj w innych.

Napisano
  • Autor

nie watpie ze wymyslenie wlasnego kola jest dobre...ale nie prosilbym o to gdybym wymyslil...szczerze mowiac co do kul to rozruzniam tylko takie gumowe co sa w samochodach...rowerowe i te ktore widuje sie na codzien...co do tych kosmicznych to nie mam bladego pojecia a nie chcialbym zrobic jakiego tam kuleczka bo mi zalezy na ladnym :D...

Napisano

jak swojego czasu (dawno) sie legiem bawilem , to mialem tam takie statki kosmiczne , z kolkami podobnymi do beczek po pwie ;)

moze cos w tym stylu ?

Napisano
  • Autor

hehe...myslisz ze tego nie przerobilem :D:d...ale mi bardziej o co okraglego chodzilo a nie walcowatego :D...ale pamietam te czarne beczulki :)...raz z kuzynem 4 pomalowalismy i popisalismy cos na nich dodalismy sprezynki od dlugopisow i byly radiacyje beczki pelne czegos tam :D:d..a jak sie wylewalo to sie srobki seledynowe sypalo :d:D