Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

sluchajcie mam prosbe a mianowicie...modeluje sobie stateczek kosmiczny...cos ala ten co jezdzil po ksiezycu...ale za chiny nie wiem jak kola zrobi...potrzebne mi sa jakies rysunki...byleby dokladne bo musze ostro odwzorowac szczeguliki.

I tu moja prosba czy ktos przypadkiem nie ma takich kuleczek ? Patrzylem na roznych stronach z blue printami ale nie bylo...a zdiecia z lotow kosmicznych w tym te pojazdy to sa malowidoczne wiec czy ma ktos jakies zdiecia/rzuty...cokolwiek co by mialo szczeguly..help :(

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 4,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

k.jansen --> moze to rysunki nie sa ale da sie wziasc z tego kulko ktorego szukalem :)...thx

Napisano
  • Autor

Aha...jesli ktos ma inne stronki/rysunki...cokolwiek to tez niech zapoda :D:D

Napisano

Wydaje mi się że Twój pomysł jest taki sobie. Obecnie na mało kim robi wrażenie perfekcyjne odwzorowanie jakiegoś obiektu. Lepiej sam wymyśl koła ( a najlepiej cały pojazd-spójrz np na prace niejakiego Douga Chianga-chyba znasz pana :) ).

Ale jezeli jesteś uparty na odtworzenie tego pojazdu to może to ci pomoże:

http://www.pbs.org/wgbh/nova/tothemoon/explore.html

Napisano

Sorry za link. Na stronie na którą wejdziesz, na górze w search wpisz MOON i wybierz drugi link lub poszukaj w innych.

Napisano
  • Autor

nie watpie ze wymyslenie wlasnego kola jest dobre...ale nie prosilbym o to gdybym wymyslil...szczerze mowiac co do kul to rozruzniam tylko takie gumowe co sa w samochodach...rowerowe i te ktore widuje sie na codzien...co do tych kosmicznych to nie mam bladego pojecia a nie chcialbym zrobic jakiego tam kuleczka bo mi zalezy na ladnym :D...

Napisano

jak swojego czasu (dawno) sie legiem bawilem , to mialem tam takie statki kosmiczne , z kolkami podobnymi do beczek po pwie ;)

moze cos w tym stylu ?

Napisano
  • Autor

hehe...myslisz ze tego nie przerobilem :D:d...ale mi bardziej o co okraglego chodzilo a nie walcowatego :D...ale pamietam te czarne beczulki :)...raz z kuzynem 4 pomalowalismy i popisalismy cos na nich dodalismy sprezynki od dlugopisow i byly radiacyje beczki pelne czegos tam :D:d..a jak sie wylewalo to sie srobki seledynowe sypalo :d:D