Gość dan12 Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 Przepraszam ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie, otóż: Kiedy chcę przesunąć, obrócić lub przeskalować to zamiast trzech kolorowych osi (x,y,z; żółte i czerwone) mam wszystkie szare i przesuwać mogę tylko w jednej płaszczyźnie. Jak mogę to naprawić. Zapewne moje pytanie jest wręcz idiotyczne ale dopiero się uczę i proszę o wyrozumiałość. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz1330 Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 naciśnij X, chyba o to chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Temporal Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 FAQ? ale ci ludzie sa klamliwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dan12 Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 naciśnij X, chyba o to chodzi. Bardzo dziękuję. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi