Gość ssnejku Napisano 30 Grudzień 2009 Napisano 30 Grudzień 2009 Witam! potrzebuje waszej pomocy Drodzy forumowicze ! a konkretnie chodzi o program realflow -Co zrobić jeśli mam np symulacja 100klatek i chce aby woda przestała lecieć w 50 i wpadła do butelki ponieważ kiedy puszczam animacje 100klatek to woda leci az do końca i nie wpada do butelki co zrobić!!!??? -Gdzie zwiększa się szczegółowość wody (która zakładka) -Gdzie zmniejsza/zwiększa się moc wody uderzającej o obiekt czy po prostu pobawić się grawitacją.
tweety Napisano 31 Grudzień 2009 Napisano 31 Grudzień 2009 (edytowane) Od ponad roku jesteś na forum i nadal się nie nauczyłeś który dział jest do czego? Od ponad roku na forum i dalej nie wiesz jak zatytułować wątek? Przenoszę z WIP'a do innego działu Edytowane 31 Grudzień 2009 przez tweety
PICsell Napisano 31 Grudzień 2009 Napisano 31 Grudzień 2009 (edytowane) tweety - nie za ostra ta reprymenda? Ludzie popełniają błędy, a kimkolwiek jest ssnejku, naruszenie regulaminu nie jest powodem by zwracać się do niego w ten sposób. Edytowane 31 Grudzień 2009 przez PICsell
tweety Napisano 31 Grudzień 2009 Napisano 31 Grudzień 2009 no dobra może faktycznie przegiąłem z tym zdaniem, aczkolwiek jak po raz 10 w tym tygodniu widzę wątki w złych działach które ja muszę przenosić (no bo autor ma to głęboko przy dwunastnicy) to czasami puszcza mi żyłka.
Bzyku Napisano 31 Grudzień 2009 Napisano 31 Grudzień 2009 ssnejku - myśle że twoje 90 postów powinno wystarczyć do tego by wiedzieć gdzie jest co na forum !?! PICsell - to nie jego pierwszy taki wątek zły dział czy też nazwa nie zgodna z regulaminem jak ma to gdzieś to i tak dziwie sie tweetemu ze to przenosi bo ja kasuje, a PMke odemnie ssnejku dostal i zrobił dokładnie to samo.
zdeno Napisano 31 Grudzień 2009 Napisano 31 Grudzień 2009 a jak ja poradziłem ssenkjujowi co ma zrobić to ktoś wyciął mojego posta i nawet nie naskrobał co źle zrobiłem
tmdag Napisano 3 Styczeń 2010 Napisano 3 Styczeń 2010 1. Mozesz zakluczowac Speed w emitterze 2. Detal wody zalezy od wielkosci sceny lub/i resolution emittera 3. moc(predkosc) wody masz w speed Wszystko to masz opisane na pierwszych stronach instrukcji obslugi.
Rekomendowane odpowiedzi