markus23 Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 Jak w temacie nagle nie moge załadować żadnej hderki do maxa 2010. Niewiem czemu jest jak na screenie, poprostu czarno.Render tez jakby go niebyło nawet po reinstalce maxa dalej to jest ściagnałem nowe hderki ale to nic niedało. Dodam że przy zmianie GAMMA na enable widać ja w slocie ale render nic nie wykarze. ??????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebx Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 (edytowane) Mental,vray? Tutek do vraya jak ładować hdr do maxa http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=879313 Edytowane 2 Styczeń 2010 przez sebx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markus23 Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2010 nie niechodzi tu o tutek ani o vray czy mental bo pod kazdym sie dzieje tak samo. nie chodzi o efekt tylko o samo załadownie bo jak jest na screenie kiedy wybiore załaduj hdri na prewiev mam czarne okno od wczoraj wcześniej było ok a biorac setup widac ze jest hdr a na podgladzie nic niewidac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi