Gość Next2PL Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Zaczynam prace w 3ds max i mam parę "prostych" pytań 1. Czasami znikają mi te strzałeczki z x,y,z jak je włączyć ? 2. Może znacie jakiś tutorial o teksturowaniu(dobry) bo jak nakładam tekstury to się rozciągają itp i brzydko to wygląda 3. Uczę się również c++ i ludzie się czasami pytają ile model ma ? ploygonów ? czy coś takiego, ale dlaczego się pytają. Z góry dziękuje za pomoc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 1. kliknij "x" 2. 3dtotal.com 3.nie wiem, ich się zapytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Next2PL Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Ok thx temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=3820 poczytaj tak na przyszłość, jesli chcesz jeszcze kiedyś zawitać z innymi pytaniami na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi