przemek Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 przepraszam, że byc może zaśmiecę forum, ale nie znalazłem odpowiedzi na moj problem. mam win vista home premium. ostatnio tworzyłem wiz swojego projektu w 3ds maxie 2009 i wszystko było ok, gdy pewnego razu program sie zawiesił. Otworzyłem plik, który zapisał się w folderze maxa autoback. ale nie mogłem przejść dalej niż do momentu w którym właśnie wcześniej program się zawiesił. podjąłem próbę odinstalowania programu i wszystkich skaładników i ponownej instalacji. nic to jednak nie dało. program nadal jest nieobliczalny i się zawiesza. czasem pojawia się informacja z błedem... że plik jest "corrupted" lub "recovery failed" lub pojawia się propozycja "resave files" co robić? sorry za wypracowanie ale nie umiałem krócej opisać tej męki z maxem. dodam że praca od kwietnia układała się ok. mam 4 gb ramu, procesor intel core 2 duo t6400 2 ghz... nie wiem czy potrzebnie instalowałem hotfixy i sp1... oczywiście po awarii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PICsell Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 ostatnio tworzyłem wiz swojego projektu w 3ds maxie 2009 i wszystko było ok, gdy pewnego razu program sie zawiesił. Co właściwie robiłeś, zaimportowałeś jakiś obiekt, edytowałeś? Stawiam że masz jakiś skopany obiekt w scenie. Wyciągnij sobie z autoback to co się nie wiesza i kontynuuj pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek Napisano 11 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2010 (edytowane) nie. plik tworzony od podstaw w maxie. dopiero gdy zacząłem kopiować pewien fragment i używać boolean w pewnym momencie się zawiesił. teraz to ja w ogóle nie moge kontynuowac pracy. zawiesza się. juz się dawno cofnąłem i problem się pojawia. stracilem przez to cenne pliki, w których miałem ust materiały. nie dało sie ich otworzyć. Edytowane 11 Styczeń 2010 przez przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek Napisano 12 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2010 pomocy. nie wiem co robić, przeinstalowanie nie pomaga. w czasie instalacji nie instaluje się składnik .netframework. chyba usunę wszystkie programy związane z autodeskiem. wczoraj nie chciałem ruszać autocada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi