Kamil Ciechanowicz Napisano 24 Kwiecień 2004 Napisano 24 Kwiecień 2004 witam ,chcialbym uzyskac efekt plasteliny tzn nie musi to byc jakas texturka tylko tak ustawione parametry itp ,zeby sam material juz wygladal jak plastelina i niezalezne to by bylo od tego czy zmienie kolor czy teksturke w kanale Diffuse materialu ,thx z gory
Kamil Ciechanowicz Napisano 26 Kwiecień 2004 Autor Napisano 26 Kwiecień 2004 A dokladniej moglbys to opisac gdzie tego szukac ?? bardzo by mi to pomoglo ,z góry dzieki
Kamil Ciechanowicz Napisano 26 Kwiecień 2004 Autor Napisano 26 Kwiecień 2004 Dzieki ,naprawde pomocne narzedzie nie mowiac juz o jakosci teksturek ,tylko ze po zainstalowaniu nie moge tego znalesc ,jak to instalowac albo gdzie tego szukac w maxie??
Kamil Ciechanowicz Napisano 26 Kwiecień 2004 Autor Napisano 26 Kwiecień 2004 Juz mi jakos dziala ten Simbiont tylko nie wiem dlaczego wczesniej bylo nieaktywny (inactive musialem odchaczyc) ale teraz jest normalnie aktywny :D ,thx i pozdrawiam ,a co do tego ma Dark Tree 2,5 i jak go zessac z tej stronki do czego on wogule sluzy??
Rekomendowane odpowiedzi