Napisano 26 Kwiecień 200420 l Hej! Zabrałem się za tutka o bombie atomowej. Sam efekt wybuchu nawet spoko mi wyszedł. Chodzi mi teraz o porządne przedstawienie tego w scenie. Sami widzicie na załączonym obrazku, że wygląda to nienajlepiej. Jakie są metody oświetlenia tego dodania jakiś fajnych efektów, żeby wyglądało to bardziej realistycznie? może coś w finalrenderze?
Napisano 26 Kwiecień 200420 l Autor Object Lights ?? i jeszcze jedno ! W VideoPost ustawiłem GLOW, renderuje w VP i widze fajny GLOW ale na obrazku i na Aviku tego nie ma (output ustawiony poprawnie) Co może być nie tak?
Napisano 26 Kwiecień 200420 l Autor oki juz glowa wiem jak zrobic! teraz jak go rozszerzyć ? tzn aby sie rozchodzil troszke dalej. sie dopracuje! pokombinuje teraz z Object Lighting!Kto by powiedział jak to fajnie zrobić ?
Napisano 5 Maj 200420 l Chodzi mi o ten efekt glowa, naokoło wybuchu. Z tego co zrozumiałem to zostały do tego użyte Object Lights, które są dostępne w finalRenderze. Da się jakoś to zrobić bez nich?
Napisano 10 Maj 200420 l Autor Nieprawda! to jest zwykły GLOW w VideoPost-ie. Final Render tu nie został użyty. Na razie nie wiem jak go użyć. Proszę o pomoc!!!Nie wiem nic o ObjectL , nawet gdzie się to ustawia!!!HELP
Napisano 11 Maj 200420 l SzEfU_c_K, troszkę to zakręciłeś. Właściwie zrobiłem to już jakiś czas temu, podobnie jak Ty, w Video Poscie.
Napisano 12 Maj 200420 l Autor mathix nic nie zakręciłem, przecież mówię że VideoPost! Pokaż efekt Twojej pracy, powiedz jakich efektów JESZCZE użyłeś oprócz GLOW-a