Napisano 26 Styczeń 201015 l Witam serdecznie przepraszam że pisze z taką głupotą ale zależy mi na czasie a aktywacji konta na maxwell jak nie było tak nie ma ! Stary login mi nie działa a nowego od 3 dni nie mogę się doczekać choć już 3 konta założyłem ! Więc będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś z kontem mógł by mi ściągnąć i wysłać materiał z http://resources.maxwellrender.com/search.php#page=1&mode=1&search=wax&v1=0&v2=0&tipo= konkretnie chodzi o wosk 1 pozycja jak w wyszukiwarce wpiszemy wax. Pozdrawiam serdecznie i będę bardzo wdzięczny za wysłanie materiału na : [email protected]
Napisano 26 Styczeń 201015 l Autor Ju mam nadzieje że znaczy że mi pomogłeś :) w takim razie dzięki wielkie i czekam aż sie mail doczłapie ! A poza tym nie wiecie czy coś jest nie tak z Maxwell Render Resources ? Dziwne że mój login już nie działa a tym bardziej dziwne że już 3 dzień nie mam odpowiedzi na żaden z 3 podanych maili przy rejestracji hmm widać zawsze tak jest że jeśli chce się coś koniecznie zrobić to nie wychodzi :(