MaxymilianMax Napisano 29 Styczeń 2010 Napisano 29 Styczeń 2010 Nie wiem czy było.. ale jesli to wszystko CG, to to mistrzowie świata... :) Inspirująca animacja pewnego niemieckiego studia Toca Me
MaxymilianMax Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Napisano 29 Styczeń 2010 Ciekawy jestem jakiego oprogramowania użyli do takich efektów(o ile to 100% CG) . Ktoś ma jakiś pomysł?
Gość Gosc Napisano 29 Styczeń 2010 Napisano 29 Styczeń 2010 gdzies widzialem making offa, czesc to cg ale nie wszystko i widac kiedy :D wszystkie ujecia na duzym zoomie sa robione z lodow z czekolada i kilka "farelek" :D
MaxymilianMax Napisano 29 Styczeń 2010 Autor Napisano 29 Styczeń 2010 (edytowane) gdzies widzialem making offa, czesc to cg ale nie wszystko i widac kiedy :D wszystkie ujecia na duzym zoomie sa robione z lodow z czekolada i kilka "farelek" :D No tak mi się coś wydawało że to zbyt real jak na full CG. Ale świetnie im to wyszło razem do kupy.. Oraz materiały jak widać to różne tekstylia prócz lodów :d Ujęcie od 1:47 do 1:52 dało mi do myślenia, Z jednej strony świetne połączenie a z drugiej dziwny cień rzucony przez grafikę na real obiekt.. Edytowane 29 Styczeń 2010 przez MaxymilianMax
Rekomendowane odpowiedzi