Napisano 7 Luty 201015 l Znowu mam problem :(. Zrobiłem walk cycle dla wszystkich postaci wedlug znalezionych w sieci tutoriali, ale nigdzie nie moge znalezc jak go podpiac pod mojego rigga i jak z niego poprawnie korzystac. Czy ktos moglby mi powiedziec jak to zrobic lub gdzie znajde potrzebny mi tutorial? Pozdrawiam
Napisano 7 Luty 201015 l animacje z innych rigow mozna podpinac do innych. omawia to jeden z instruktorow od digital tutors w jendym z videotutoriali, to byly dwa albo jeden filmik w ktorym omawial jak podpiac aniamcje z sesji mocap do gotowego rigu. musisz poszukac na stornie w dziale maya w poddziale animacja.
Napisano 8 Luty 201015 l Autor nie moge zobaczyc zawartosci tutoriali bo nie mam wykupionego abonamentu :( czy ktos moze wie gdzie znajde tego typu darmowy tutorial?
Napisano 8 Luty 201015 l mysle ze dobrze bylo by wykupic abonament na miesiac, duzo nie wychodzi, a mozna obejzec wiecej niz kiedys kupujac u nich dvd , tutoriala darmowego w tym temacie chyba nie znajdziesz, ale moze gdzies jest, nie wiem .