Gość fottol Napisano 8 Luty 2010 Napisano 8 Luty 2010 Witam Otóż mam problem z modyfikowaniem OMNI- SWIATLA.. Dobija mnie to psychicznie! **Zaznaczam sobie 2 'omni' przechodze do modyfikacji icóż moge modyfikowac :) **Dalej teraz zaznaczam np. 5 omni chce modyfikowac.. JEST SUPER MAM moge modyfikowac **TERAZ ZAZNACZAM 3 'OMNI' I CO SIE DZIEJE NIE MOGE MODYFIKOWAC!! **COS NIE TAK SIE DZIEJE!! MYSLE to teraz zaznacze sobie 2 "OMNI" i co sie dzieje, przechodze do modyfikacji............ i nie da sie modyfikowac(np. cieniitp.) ALE PRZED CHWILA JAK ZAZNACZALEM TO SIE DALO!! Jezeli mnie ktos zrozumial to prosze o pomoc bo chce zgrupowac 15'omni" i je modyfikowac, wszystkie naraz ale nie moge!!! POMOCY Z góry dzieki
Gość Gosc Napisano 9 Luty 2010 Napisano 9 Luty 2010 zainstaluj sobie jakis skrypt np. http://www.scriptspot.com/3ds-max/scripts/light-manager a pewnie jedno z tych omni jest referencja do innego swiatla i dlatego masz takie klopoty (kopiowales z wcisnietym shift? )
Gość fottol Napisano 9 Luty 2010 Napisano 9 Luty 2010 Dzieki za pomoc ;) nie wiedzialem ze musza byc kopiowane z "shiftem". Teraz moge zaznaczac i modyfikowac wszystkie naraz. Wielkie dzieki
Rekomendowane odpowiedzi