mietafix Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 Pierwszy raz modeluje sobie samochodzik, przejrzałem parę tutoriali, ale mam kilka pytań problemów... Problem pierwszy to kopia obiektu zamienia się w to białe coś w tle :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 jaki soft, jaki render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietafix Napisano 9 Luty 2010 Autor Share Napisano 9 Luty 2010 3d max & Vray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 dałeś jakiś specjalny materiał tej kopii ? spróbuj skasować tą kopię i zrobić jeszcze raz, i zobacz czy ciągle będzie taki problem p.s dodaj miniaturkę bo będą się czepiać ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietafix Napisano 9 Luty 2010 Autor Share Napisano 9 Luty 2010 (edytowane) hmm pomogła zmiana rendera na scanline i powrót z powrotem do vraya... Czy obecna siatka jest wystarczająca do przejścia do meshsmotha i robienia detali czy jeszcze powinienem nad nią posiedzieć? Edytowane 9 Luty 2010 przez mietafix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 9 Luty 2010 Share Napisano 9 Luty 2010 no niestety w tym Ci już nie pomogę, samochody to nie moja brożka, musisz poczekać na jakiegoś specjalistę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietafix Napisano 9 Luty 2010 Autor Share Napisano 9 Luty 2010 dzięki za pomoc, na niektóre rozwiązania człowiek sam by nigdy nie wpadł, choć są najprostsze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi