Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Cześć wszystkim! Moje pytanie dla wielu wyda sie banalne - jestem początkujący: zrobiłem jakąś prostą scenę i ustawiłem widok z kamery (z klawiatury \"c\"). Teraz nie mogę powrócić do poprzedniego układu widoku czyli 4 różne ujęcia sceny na dużym prostokącie, zamiast jednego. Jak przywrócić widok do poprzedneigo stanu ?? Dzięki za pomoc.

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Oto mały print screen poglądowy, który powinien pomóc, robiony na wersji 5 ale chyba wcześniej jak i później to się nie zmieniło :)

pomoc.jpg

Napisano

Mam pytanie jak zrobić by było widac pod moim imieniem obrazek (mam już obraek tylko niewiem gdzie to wwalic :( ) Prosze o pomoC !!! :( z gory THx

Napisano

Musi być on na jakiejś stronie lub serwerze ftp i musisz go zlinkować. Doidatkowo może mieć maksymalnie rozmiary 100x100 i ważyć nie więcej niż 10 kb

Napisano

Najlepiej założ konto e-mailowe, albo jak msz już to można je rozszerzyć o ftp, poczytaj na onecie lub interii, albo poszukaj na foreum gdzies byl temat o darmowych miejscach na serwerach.

URL - to adres obrazka np. www.costam.pl/obrazek.jpg

Napisano

Ej a jak ty np. sciągałeś z tej strony tam costam... to ja też moge /??

Napisano

To jeszcze regulaminy poczytaj, mysle, ze ulatwia Ci zycie na tym forum.

Napisano
  • Autor

Dziękuję Kłobuc za pomoc, przy okazji jeszcze jedno pytanie: czy akcję, o której mowa, obsługują jakieś skróty klawiszowe ?

Napisano

Jeżeli masz wersje 4 to bodajże było to \"W\", a w wyższych albo zmienili albo usunęli :(