technoon Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 Witam wszystkich!!! Mecze si ei mecze i postanowiłem zamiescic to na forum bo nie potrafie znależć informacji samemu:(( Gdzie moge znależć render Brazil.... sciagnąłem ze strony producenta ale nie wszystko chyba jest tam.. bo nie mam zadnych swiateł brazil itp..:(( skad wzieliscie swoje ??? nie chodzi mi o jakies sckacowane orogramy chce zwykłe demo ale zeby działao wszystko!!.... a no i gdzie sie łacza to całe GI bo wszyyscu o tym mówia a ja pytam i nikt mi nie odpowiada...:(( mam nadzieje ze tu dostane odpowiedz... pozdrawiam i czekam.... papa
Myszek Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 nacisnij F10 i w zakladce current renders wybierz brazil\'a. GI masz w zakladce luma server a swiatelko wybierasz tak klikasz tam gdzie wybierasz swiatelka i kliknij tam gdzie asz standart no i wybierz brazil r/s i masz swiatelko :)
Marcin Napisano 1 Maj 2004 Napisano 1 Maj 2004 kilka tys....i masz brazila 1.2 hehe demo ma powazne ograniczenia....typu resulka itp poczytaj..znajdziesz napewno
Rekomendowane odpowiedzi