miwt Napisano 23 Luty 2010 Share Napisano 23 Luty 2010 Witam jakiś czas temu wymodelowałem sobie te dwie fele. Pierwsza z nich to egzemplarz od Lamborghini Gallardo LP560-4, a druga od Mercedesa SLR. Ostatnio wkoncu zebrałem w sobie siłe i zapusciłem jakieś rendery, a wyszło jak wyszło to juz nie mnie oceniac;) Modeling w rhino. Alufelga od Lamborghini Gallardo LP 560-4 Alufelga od Mercedesa SLR Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 23 Luty 2010 Share Napisano 23 Luty 2010 Cześć, Moim zdaniem trochę mały materiał jak na galerie. Felgi okej, rendery już gorzej. "rendery testowe" w dziale wip to dobre miejsce na takie coś :) t. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 23 Luty 2010 Share Napisano 23 Luty 2010 zajefajne, szczególnie od merca, ale te rendery... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 23 Luty 2010 Share Napisano 23 Luty 2010 a mi się bardzo spodobały rendery, szczególnie od mercedesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sibu Napisano 23 Luty 2010 Share Napisano 23 Luty 2010 mi nie pasują tylko wiszące w powietrzu tarcze i zaciski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi