Gość Salir Napisano 24 Luty 2010 Share Napisano 24 Luty 2010 (edytowane) Witam To mój pierwszy post na tym forum, więc chciałbym się najpierw przywitać.Mój problem wygląda tak. Chciałbym zacząć przygodę z grafiką 3d. Próbowałem SoftImage, jednak tutoriali po Polsku jest jak na lekarstwo, a mój angielski, choć na dość znośnym poziomie nie pozwala mi osiągnąć takiego komfortu nauczania jak samouczki po Polsku. Jednak wiem,że 3ds Max posiada mnóstwo pomocy po Polsku, także spróbowałem. I przy włączaniu pliku setup.exe(po wypakowaniu) wyskakuje błąd tego typu: "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0cx00000034) Kliknij przycisk OK aby zakończyć aplikacje." I nic. Czytałem, aby zainstalować net.Framework 3.5 ale to również nie pomaga. Prosiłbym Was w tej chwili o pomoc. Na wszystkie pytania postaram się udzieli odpowiedzi. Chyba,że SoftImage jest lepszy dla początkującego, to w takim przypadku będę próbował z nim. System instalowałem na nowo około 10 dni temu, zainstalowany Kaspersky 2010,a to konfig: Pentium D [email protected] ghz ASrock 775dual-880pro 1gb ramu elixira(prędkości i opóźnień niestety nie podam) Dysk twardy: 200Gb Samsung SP2004C Zasilacz Modecom Feel(wiem,że to bomba, ale komputer ma 4 lata i był kupowany na szybko) Nvidia Geforce 6200 Turbocache Oryginalny Windows XP Home Edition 32 bit Najnowsze sterowniki Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Salir Edytowane 24 Luty 2010 przez Salir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.ochel Napisano 24 Luty 2010 Share Napisano 24 Luty 2010 a jest tam jakis plik autorun albo cos takiego? sprobuj przez to zainstalowac. sprobuj tez jako administrator co do wyboru oprogramowania to zależy co Ci bardziej leży :D może tak: każdy program jest dobry dla osoby początkującej, bo zaczynasz z czystą kartą, jesteś pozbawiony nawyków itd. jak Cię kusi SoftImage to uderzaj w jego stronę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Salir Napisano 24 Luty 2010 Share Napisano 24 Luty 2010 Bardzo Ci dziękuje.Zrobiłem jak mówisz,3ds Max zainstalował się,wszystko gra, klikam na ikonę i znów ten sam błąd. Znalazłem coś w googlach o wirusie Virut, ale nie mam pojęcia kiedy mógłbym go załapać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi