DrHoUsE Napisano 27 Luty 2010 Share Napisano 27 Luty 2010 Witam to mój pierwszy post a więc proszę o wyrozumiałość... Mam oto taki problem: Gdy zrobie 1 objekt w scenie i dodam do niego materiał jest git... dodałem sobie później 4 nogi do stolu... zaznaczam nogi i dodaje materiał :) stół i nogi git majonez :) zmieniłem trochę materiał nóg i z odruchu pozaznaczałem nogi i przez przypadek blat od stołu normalne bedzie ze teraz nogi i blat mają ten sam materiał i tutaj haczyk - gdy chce zmienić materiał stołu spowrotem na stary zmienia też materiał nóg :O gdy chce zmienić materiał nóg to zmienia razem ze stołem :O Działam na 3ds maxie 9 ale 10 też mam i to samo :/ prosze o pomoc :/ jst to troche denerwujące :// Pozdrawiam jeśli ktoś chce moge dodać plik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 27 Luty 2010 Share Napisano 27 Luty 2010 Chodziło ci zapewne o to, żeby materiał był Z POWRTOTEM taki, jak wcześniej... Zrób na drugiej kulce drugi materiał i przeciągnij go na blat. Voila! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi