Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Bardziej to jest montaż niż animacja 3d, ale chyba nie ma działu na takie coś.

Film to promo koncertu. Techniki użyte model 3d , tracking 3d i 2d plus odrobina roto.

Opinie mile widziane.

Pozdrawiam

http://vimeo.com/9834219

• Odpowiedzi 2
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Przy pierwszym obejrzeniu na malym ekranie bylem tak rozkojarzony montazem, ze jakos nie zalapalem, ze koles w srodku stoi;) i ze on jest tu kluczem, ale to chyba wina warunkow w jakich ogladalem;)

Wrocilem do Twojego opisu watku i czytam o roto, trackingu i musialem obejrzec jeszcze raz majac przekonanie, ze troche mi umknelo:)

No i fakt, ladnie wkompowana postac jest i efekt nabiera wartosci i broni sie w swojej konwencji,

choc nie chce tu szarzowac slowami, bo w tych konwencjach to sie tak poruszam na czuja.

Co myslisz, jesli to mozliwe, o dodaniu jednego ujecia z wiekszym zblizeniem na obcego?

Dodaloby zauwazalnosci. Pewnie nie masz kamery z bardziej dolnego ujecia by pokazac go np od ud do glowy z kamera patrzac wzwyz...ale moze jakims pomyslem byloby obok siebie zestawic dwa ujecia w jednym kadrze, jedno jak teraz, drugie bardziej zoom..

Tak zebysmy mogli nie tylko zobaczyc, ale i poczuc ta postac i to bylaby pelnia szczescia jak dla mnie.

Tzn poza sama wizyta na koncercie;)

Anyway fajna robota!

Napisano
  • Autor

Dzięki Paweł.

Fakt ujęć z kamy o której wspomniałeś nie mam, ale postaram się na dniach jeszcze coś zmontować coby wydobyć trochę tego zielonego pana.

Pozdrawiam