Napisano 11 Marzec 201015 l Przez przypadek skasowa艂em ten temat, wi臋c jeszcze raz: 聽 Taki o ptaszek narysowany przez Pana Mattias'a Adolfss'a : link. 聽 Wi臋cej jego rysunk贸w mo偶na zobaczy膰 tutaj. Pierwsze kroki w za艂膮czniku 聽 kotisded: Fajnie mozna by tego ptaszka zrobi膰, podoba mi si臋 referencja. Narazie pokaza艂e艣 2 boxy z modyfikacjami. Oczy i uszy za du偶e. 聽 Poprawione. 聽 聽 Pozdrawiam. Edytowane 21 Czerwiec 201015 l przez fishinthewater
Napisano 15 Marzec 201015 l Ma艂y update. 聽 [ATTACH]70873[/ATTACH] 聽 Pozdrawiam Edytowane 22 Marzec 201015 l przez fishinthewater
Napisano 16 Marzec 201015 l No faktycznie ma艂y ten updejt :P Ale ptaszek na szkicach ca艂kiem ciekawy, czekam na efekt ko艅cowy :)
Napisano 16 Marzec 201015 l no nie mkniesz jak burza, ale mo偶e to i lepiej, widzimy prace na forum kt贸re ci膮gn膮 si臋 miesi膮cami, ale efekt wida膰, oj wida膰, wi臋c keep working.
Napisano 17 Marzec 201015 l indian, k艂apouchy - dzi臋ki za komentarze. 聽 Kolejny up. Idzie jak krew z nosa. Lenistwo to ci臋偶ka choroba ;) Do niedzieli sko艅cz臋 rze藕bi膰. 聽 [ATTACH]70874[/ATTACH] 聽 Pozdrawiam. Edytowane 22 Marzec 201015 l przez fishinthewater
Napisano 21 Marzec 201015 l Mojemu 'ptaszkowi' wyros艂y dzisiaj nogi i ogon. Niedziela ... mia艂em sko艅czy膰 ;) 聽 聽 Pozdrawiam. Edytowane 16 Kwiecie艅 201015 l przez fishinthewater
Napisano 14 Kwiecie艅 201015 l Dobra. W ko艅cu zabra艂em si臋 za tego ptaka. 艁updejt poni偶ej, jutro wrzuc臋 wi臋ksz膮 rozdzia艂ke. Pozdrawiam 聽
Napisano 15 Kwiecie艅 201015 l OK. Wi臋ksza rozdzia艂ka poni偶ej. Chwilowo nie mam pomys艂u na scene...ale jak tylko co艣 wymy艣le to co艣 zmotam. Pozdrawiam. 聽 [ATTACH]71366[/ATTACH]
Napisano 20 Kwiecie艅 201015 l @bbandi - dzi臋ki 聽 Taka scenka zmotana na szybko. Kamera te偶 na szybko dlatego silos lekko uci臋ty. Jak wr贸c臋 z roboty to poprawie. P贸ki co tyle: 聽 [ATTACH]71482[/ATTACH] 聽 Pozdrawiam Edytowane 20 Kwiecie艅 201015 l przez fishinthewater
Napisano 20 Kwiecie艅 201015 l juz mialem wczesniej napisac, ze calkiem fajnie a komentarz mialem dac odnosnie 'odwloku' :-D no niech bedzie tlowia... brzydko imo on wyglada, bo sam ksztalt fruwadla jest dosc kanciasty a oby tlow troche juz mniej i nie komponuje sie to ze soba wg mnie... 聽 wybor poprawy nalezy do ciebie, ogolnie super... pozdro i powodzenia
Napisano 21 Kwiecie艅 201015 l @ k_gabra - dzi臋ki. Co do 'odw艂oku' sam go nie wymy艣li艂em taki ju偶 by艂 na szkicu Mattiasa. Stara艂em si臋 偶eby wygl膮da艂 tak samo ...a wysz艂o jak wida膰 :) Co do sceny to tak jak pisa艂em wcze艣niej scena robiona na szybko wi臋c nad ni膮 jeszcze posiedz臋. Chwilowo z czasem kiepsko ale ziarenko po ziarenku i mo偶e co艣 z tego b臋dzie:) Szkic jeszcze raz : 聽 聽 Link do bloga Mattias'a Adolfsson'a z innymi pracami KLIK
Napisano 22 Kwiecie艅 201015 l Dobra to chyba tyle je艣li chodzi o modelowanie. Poprawie jeszcze tylko te bugi co wysz艂y na renderach poni偶ej i zabieram si臋 za tekstury. Wi臋ksze rozdzia艂ki dodam jak si臋 wy艣pi臋. Lapek zmula niemi艂osiernie..chyba te偶 ju偶 艣pi膮cy:) 聽 聽 Siatki sratki Drabina wysz艂a dziwnie bo po MS. 聽 聽 pozdrawiam dobranoc!
Napisano 21 Czerwiec 201015 l Brakuje mi czasu na skonczenie tego. ma艂y up. tekstury scian i podloza. reszta tymaczasowa. 聽 聽 Pozdrawiam
Napisano 22 Czerwiec 201015 l coraz lepiej to wygl膮da, szkoda by by艂o tak zostawi膰 ten projekt, model ptaka super, wydaje mi si臋 偶e tekstury za r贸wno cegie艂 jak i ziemi na dachu s膮 troch臋 za bardzo porozci膮gane
Napisano 23 Czerwiec 201015 l Tak jak wy偶ej, ptaszek moze zginac w nat艂oku miejskiego widoku:) No i texturka na dachu jak z pustyni:P Dajesz dalej.
Napisano 25 Czerwiec 201015 l Fajny ptaszek, ale jego nogi troch臋 odstaj膮 od reszty, sa takie.. niemechaniczne
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto