Gość fishinthewater Napisano 11 Marzec 2010 Napisano 11 Marzec 2010 (edytowane) Przez przypadek skasowałem ten temat, więc jeszcze raz: Taki o ptaszek narysowany przez Pana Mattias'a Adolfss'a : link. Więcej jego rysunków można zobaczyć tutaj. Pierwsze kroki w załączniku kotisded: Fajnie mozna by tego ptaszka zrobić, podoba mi się referencja. Narazie pokazałeś 2 boxy z modyfikacjami. Oczy i uszy za duże. Poprawione. Pozdrawiam. Edytowane 21 Czerwiec 2010 przez fishinthewater
Gość fishinthewater Napisano 15 Marzec 2010 Napisano 15 Marzec 2010 (edytowane) Mały update. [ATTACH]70873[/ATTACH] Pozdrawiam Edytowane 22 Marzec 2010 przez fishinthewater
kłapouchy Napisano 16 Marzec 2010 Napisano 16 Marzec 2010 No faktycznie mały ten updejt :P Ale ptaszek na szkicach całkiem ciekawy, czekam na efekt końcowy :)
indian Napisano 16 Marzec 2010 Napisano 16 Marzec 2010 no nie mkniesz jak burza, ale może to i lepiej, widzimy prace na forum które ciągną się miesiącami, ale efekt widać, oj widać, więc keep working.
Gość fishinthewater Napisano 17 Marzec 2010 Napisano 17 Marzec 2010 (edytowane) indian, kłapouchy - dzięki za komentarze. Kolejny up. Idzie jak krew z nosa. Lenistwo to ciężka choroba ;) Do niedzieli skończę rzeźbić. [ATTACH]70874[/ATTACH] Pozdrawiam. Edytowane 22 Marzec 2010 przez fishinthewater
Gość fishinthewater Napisano 21 Marzec 2010 Napisano 21 Marzec 2010 (edytowane) Mojemu 'ptaszkowi' wyrosły dzisiaj nogi i ogon. Niedziela ... miałem skończyć ;) Pozdrawiam. Edytowane 16 Kwiecień 2010 przez fishinthewater
Gość fishinthewater Napisano 14 Kwiecień 2010 Napisano 14 Kwiecień 2010 Dobra. W końcu zabrałem się za tego ptaka. Łupdejt poniżej, jutro wrzucę większą rozdziałke. Pozdrawiam
Gość fishinthewater Napisano 15 Kwiecień 2010 Napisano 15 Kwiecień 2010 OK. Większa rozdziałka poniżej. Chwilowo nie mam pomysłu na scene...ale jak tylko coś wymyśle to coś zmotam. Pozdrawiam. [ATTACH]71366[/ATTACH]
bbandi Napisano 16 Kwiecień 2010 Napisano 16 Kwiecień 2010 Fajne, jedziesz z jakąś dobrą scenką do tego.
Gość fishinthewater Napisano 20 Kwiecień 2010 Napisano 20 Kwiecień 2010 (edytowane) @bbandi - dzięki Taka scenka zmotana na szybko. Kamera też na szybko dlatego silos lekko ucięty. Jak wrócę z roboty to poprawie. Póki co tyle: [ATTACH]71482[/ATTACH] Pozdrawiam Edytowane 20 Kwiecień 2010 przez fishinthewater
k_gabra Napisano 20 Kwiecień 2010 Napisano 20 Kwiecień 2010 juz mialem wczesniej napisac, ze calkiem fajnie a komentarz mialem dac odnosnie 'odwloku' :-D no niech bedzie tlowia... brzydko imo on wyglada, bo sam ksztalt fruwadla jest dosc kanciasty a oby tlow troche juz mniej i nie komponuje sie to ze soba wg mnie... wybor poprawy nalezy do ciebie, ogolnie super... pozdro i powodzenia
Gość fishinthewater Napisano 21 Kwiecień 2010 Napisano 21 Kwiecień 2010 @ k_gabra - dzięki. Co do 'odwłoku' sam go nie wymyśliłem taki już był na szkicu Mattiasa. Starałem się żeby wyglądał tak samo ...a wyszło jak widać :) Co do sceny to tak jak pisałem wcześniej scena robiona na szybko więc nad nią jeszcze posiedzę. Chwilowo z czasem kiepsko ale ziarenko po ziarenku i może coś z tego będzie:) Szkic jeszcze raz : Link do bloga Mattias'a Adolfsson'a z innymi pracami KLIK
Gość fishinthewater Napisano 22 Kwiecień 2010 Napisano 22 Kwiecień 2010 Dobra to chyba tyle jeśli chodzi o modelowanie. Poprawie jeszcze tylko te bugi co wyszły na renderach poniżej i zabieram się za tekstury. Większe rozdziałki dodam jak się wyśpię. Lapek zmula niemiłosiernie..chyba też już śpiący:) Siatki sratki Drabina wyszła dziwnie bo po MS. pozdrawiam dobranoc!
Gość fishinthewater Napisano 21 Czerwiec 2010 Napisano 21 Czerwiec 2010 Brakuje mi czasu na skonczenie tego. mały up. tekstury scian i podloza. reszta tymaczasowa. Pozdrawiam
Pawel Lipka Napisano 21 Czerwiec 2010 Napisano 21 Czerwiec 2010 Kolorowo juz jest, a to polowa sukcesu:)
tutomash Napisano 22 Czerwiec 2010 Napisano 22 Czerwiec 2010 coraz lepiej to wygląda, szkoda by było tak zostawić ten projekt, model ptaka super, wydaje mi się że tekstury za równo cegieł jak i ziemi na dachu są trochę za bardzo porozciągane
Gość kakaku Napisano 23 Czerwiec 2010 Napisano 23 Czerwiec 2010 Tak jak wyżej, ptaszek moze zginac w natłoku miejskiego widoku:) No i texturka na dachu jak z pustyni:P Dajesz dalej.
ReXXaR Napisano 25 Czerwiec 2010 Napisano 25 Czerwiec 2010 Fajny ptaszek, ale jego nogi trochę odstają od reszty, sa takie.. niemechaniczne
Rekomendowane odpowiedzi