Napisano 11 Marzec 201015 l Przez przypadek skasowałem ten temat, więc jeszcze raz: Taki o ptaszek narysowany przez Pana Mattias'a Adolfss'a : link. Więcej jego rysunków można zobaczyć tutaj. Pierwsze kroki w załączniku kotisded: Fajnie mozna by tego ptaszka zrobić, podoba mi się referencja. Narazie pokazałeś 2 boxy z modyfikacjami. Oczy i uszy za duże. Poprawione. Pozdrawiam. Edytowane 21 Czerwiec 201014 l przez fishinthewater
Napisano 15 Marzec 201015 l Mały update. [ATTACH]70873[/ATTACH] Pozdrawiam Edytowane 22 Marzec 201015 l przez fishinthewater
Napisano 16 Marzec 201015 l No faktycznie mały ten updejt :P Ale ptaszek na szkicach całkiem ciekawy, czekam na efekt końcowy :)
Napisano 16 Marzec 201015 l no nie mkniesz jak burza, ale może to i lepiej, widzimy prace na forum które ciągną się miesiącami, ale efekt widać, oj widać, więc keep working.
Napisano 17 Marzec 201015 l indian, kłapouchy - dzięki za komentarze. Kolejny up. Idzie jak krew z nosa. Lenistwo to ciężka choroba ;) Do niedzieli skończę rzeźbić. [ATTACH]70874[/ATTACH] Pozdrawiam. Edytowane 22 Marzec 201015 l przez fishinthewater
Napisano 21 Marzec 201015 l Mojemu 'ptaszkowi' wyrosły dzisiaj nogi i ogon. Niedziela ... miałem skończyć ;) Pozdrawiam. Edytowane 16 Kwiecień 201014 l przez fishinthewater
Napisano 14 Kwiecień 201014 l Dobra. W końcu zabrałem się za tego ptaka. Łupdejt poniżej, jutro wrzucę większą rozdziałke. Pozdrawiam
Napisano 15 Kwiecień 201014 l OK. Większa rozdziałka poniżej. Chwilowo nie mam pomysłu na scene...ale jak tylko coś wymyśle to coś zmotam. Pozdrawiam. [ATTACH]71366[/ATTACH]
Napisano 20 Kwiecień 201014 l @bbandi - dzięki Taka scenka zmotana na szybko. Kamera też na szybko dlatego silos lekko ucięty. Jak wrócę z roboty to poprawie. Póki co tyle: [ATTACH]71482[/ATTACH] Pozdrawiam Edytowane 20 Kwiecień 201014 l przez fishinthewater
Napisano 20 Kwiecień 201014 l juz mialem wczesniej napisac, ze calkiem fajnie a komentarz mialem dac odnosnie 'odwloku' :-D no niech bedzie tlowia... brzydko imo on wyglada, bo sam ksztalt fruwadla jest dosc kanciasty a oby tlow troche juz mniej i nie komponuje sie to ze soba wg mnie... wybor poprawy nalezy do ciebie, ogolnie super... pozdro i powodzenia
Napisano 21 Kwiecień 201014 l @ k_gabra - dzięki. Co do 'odwłoku' sam go nie wymyśliłem taki już był na szkicu Mattiasa. Starałem się żeby wyglądał tak samo ...a wyszło jak widać :) Co do sceny to tak jak pisałem wcześniej scena robiona na szybko więc nad nią jeszcze posiedzę. Chwilowo z czasem kiepsko ale ziarenko po ziarenku i może coś z tego będzie:) Szkic jeszcze raz : Link do bloga Mattias'a Adolfsson'a z innymi pracami KLIK
Napisano 22 Kwiecień 201014 l Dobra to chyba tyle jeśli chodzi o modelowanie. Poprawie jeszcze tylko te bugi co wyszły na renderach poniżej i zabieram się za tekstury. Większe rozdziałki dodam jak się wyśpię. Lapek zmula niemiłosiernie..chyba też już śpiący:) Siatki sratki Drabina wyszła dziwnie bo po MS. pozdrawiam dobranoc!
Napisano 21 Czerwiec 201014 l Brakuje mi czasu na skonczenie tego. mały up. tekstury scian i podloza. reszta tymaczasowa. Pozdrawiam
Napisano 22 Czerwiec 201014 l coraz lepiej to wygląda, szkoda by było tak zostawić ten projekt, model ptaka super, wydaje mi się że tekstury za równo cegieł jak i ziemi na dachu są trochę za bardzo porozciągane
Napisano 23 Czerwiec 201014 l Tak jak wyżej, ptaszek moze zginac w natłoku miejskiego widoku:) No i texturka na dachu jak z pustyni:P Dajesz dalej.
Napisano 25 Czerwiec 201014 l Fajny ptaszek, ale jego nogi trochę odstają od reszty, sa takie.. niemechaniczne