Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, mam takie pytanie, wiem, że z pewnoscią porywam się z motyką na słońce, ale własnie robie amatorski film dokumentalny o polskich przedwojennych liniowcach pasażerskich. Nie wyobrażam sobie by nie zastosować w nim animacji samego statku oraz jego wnętrz. Stąd też pytanie. Czy jest jakaś literatura dotycząca tego jak robić wnętrza, meble, rzeźby itd. Wnętrza były dość proste, zero ornamentyki, myśle więc że nawet taki amator jak ja da rade to zrobić. Co do samego statku mam jego plany modelarskie, da sie to jakoś wrzucić, do takiego programu, żeby oszczędzić sobie pracy? A w ogóle może, ktoś kto już to opanował zgodzi się udzielić mi kursu? Nie chcę się zapisywać na taki ogolny, bo z pewnością nigdy poza ten projekt nie wyjdę, interesuje mnie jedynie zrobienie statku wraz z jego wnętrzami. Cena do uzgodniena oczywiście. Mieszkam we Wrocławiu mój numer gg 3198038

• Wyświetleń 643
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.