PiotrSFX Napisano 18 Marzec 2010 Napisano 18 Marzec 2010 Witam, Od niedawna prowadzę bloga na temat udźwiękawiania wszelkich produkcji audiowizualnych, na który chciałbym Was zaprosić. Na blogu zamierzam poruszać tematy i pisać tutoriale na temat produkowania efektów dźwiękowych we własnym zakresie, o sprzęcie i oprogramowaniu dla sound designera, a także opisywać pracę nad projektami, które miałem przyjemność udźwiękawiać. Bezpośredni link: Sound Design Blog Cieszyłbym się, gdyby się to kiedyś komuś przydało :) Pozdrawiam, Piotrek
Reanimator Napisano 18 Marzec 2010 Napisano 18 Marzec 2010 Doskonale, trzymam kciuki za wytrwalosc i wrzycam do RSSa:)
CzAk1 Napisano 18 Marzec 2010 Napisano 18 Marzec 2010 Wygląda interesująco. Będziesz dawał również wpisy na Twittera? Bo obecnie pusto...
PiotrSFX Napisano 18 Marzec 2010 Autor Napisano 18 Marzec 2010 Twitter - tak, ale dopiero za 3 tygodnie. Mam co do niego pewne plany, które, mam nadzieję, uda się zrealizować. Dlatego dałem sobie czas na przygotowanie.
Rekomendowane odpowiedzi