Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ah... czy jako kobieta, będę mało obiektywna pisząc, że kocham Twoją animację? :D :P śliczny modelik

Napisano

bardzo fajnie pierscionek wyglada. Co do samej animacji, troche drazni ze jak kamera idzie w gore to nagle pierscionek przyspiesza obrot, a przynajmiej tak to wyglada.

Napisano

No ekstra jest :) opowiedz coś więcej.. jakieś małe kulisy. Zajmujesz się projektowaniem biżuterii? Fajnie wyszedł shader diamentu. W Vrayu liczyłeś czy w Mentalu? A może jeszcze inaczej?

Napisano
  • Autor

Witam ponownie.

Ciesze sie, ze sie Wam podoba.

Bede dodawal co jakis czas kolejne ale w tej chwili jestem zbyt zajety przerenderowywaniem wszystkiego co mam do tej pory (ok 60 sztuk)

Wiec tak

Rudaria:

Wlasnie na Was, kobietach najbardziej mi zalezalo ;)

Mirach:

Problem jest taki, ze ta animacja jest prosto z Rhino wiec stad ten problem z kamera.

Pierzak:

Staralem sie zachowac jak najlepszy kontrast choc balansowalem juz "na krawedzi" ;)

Kris_R:

Tak, jestem etatowym projektantem w Diamond By Appointment.

Co do shaderu, hmm pod maxwellem bylem bardziej zadowolony ale... szlify fantazyjne wychadza do d.. np. w emeraldzie pojawia sie dyspersja ktora nie istnieje :(

Liczylem to w vrayu bo zalezalo mi na czasie ale do displayow stosuje maxwella. Musze teraz wszystkie materialy poprzerzucac do maxa zeby naprawic blad kamery ale nie w tej chwili. Obecnie pracuje nad stereoskopowa animacja reki ale jeszcze "troche" pracy mi zostalo :(

Pozdrawiam

Lukasz

Napisano
  • Autor

Podrzucam to, co na chwile obecna wyciagam z maxwella...mniej wiecej :)